Black Panther” får muligvis superhelte-selskab af Winter Soldier. I hvert fald hvis det står til skuespiller Sebastian Stan, som gerne ser sin karakter slutte sig til superheltekollegaens solofilm.

Se også: Officielt: Manden bag “Creed” instruerer “Black Panther”

Det er allerede kendt, at Iron Man kommer på besøg i den kommende “Spider-Man: Homecoming”, og rygterne går på, at Captain America måske også slår vejen forbi Spider-Man-filmen.

Tendensen med Marvel-helte på rundtur ser ikke ud til at stoppe lige med det samme. Nu vil Winter Soldier-skuespilleren nemlig også på visit hos en anden superhelt.

På spørgsmålet om, hvilken Marvel-film han helst vil medvirke i, henviser Stan til post-credit scenen fra “Captain America: Civil War”, hvor Captain America og Winter Soldier befinder sig i Black Panthers hjemland, Wakanda:

”Hvor endte han henne i ‘Civil War’? Det er den film, han bør være med i. Det, synes jeg, er det naturlige svar,” siger Stan ifølge Movieweb.

Han taler altså varmt for at slutte sig til rollelisten, der allerede indeholder navne som Chadwick Boseman og Michael B. Jordan. “Creed”-instruktør Ryan Coogler står bag kameraet.

“Black Panther” får premiere d. 15. februar i 2018.

Følg FILMZ på FACEBOOK.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Nicki52 6 år siden

Synes da Oscar-vinder Lupita Nyong'o er et større navn end Michael B. Jordan.

Men ser frem til filmen. Håber snart de bekræfter Martin Freeman i filmen. Han karakter fra Civil War er med en del i Black Panther tegneserien.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#2 Driver 6 år siden

#1

Michael B. Jordan er toppen af poppen. The next big thing.
Se Fruitvale Station (af Ryan Coogler)! Den er virkelig god og B. Jordan spiller røven ud af bukserne. Anbefalelsesværdig film.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

Skriv ny kommentar: