Instruktøren Wolfgang Petersen, som her til sommer er biografakutel med katastrofefilmen “Poseidon”, kan i et interview afsløre, at han stadig har planer om at opsætte en “Batman vs. Superman” på det store lærred.

Petersen fortæller: ”Jeg synes stadig, at Superman/Batman kampen og det at sætte dem sammen i én film, ville blive fuldstændig fantastisk. Jeg håber stadig at den vil blive lavet, fordi de er så forskellige, som vi kender dem. Den dystre Batman og den mere spejder-agtige Superman. Det er så rart at lege med dem begge to og se hvordan dynamikken og kampen mellem de to ville fungere.”

En tidlig synopsis til projektet fulgte Bruce Wayne på et blodigt hævntogt over mordet på sin nye hustru, hvor Superman blander sig i det drabelige opgør og bliver nødt til at kæmpe et næsten dødeligt slag mod den mørke ridder. Men duoen må snart efter forene deres kræfter, da det viser sig at en fælles fjende står bag mordet.

Petersen tilføjer afslutningsvis, at han altid er intersseret i at forfølge idéen og håber at den vil blive en realitet.Vis kommentarer (64)
Gravatar

#11 Spanner 16 år siden

Det vil efter min mening bare underminere, det fine arbejde Nolan har gjort med at redefinere Batman franchisen i den mere jordnære facon, som han formåede med Batman Begins
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#12 ks 16 år siden

Det lyder da godt nok som en absurd dårlig idé heh.. Jeg er chokeret over Hollywood's konstante mangel på opfindsomhed.
Gravatar

#13 filmz-MachineGod 16 år siden

Kom nu alle sammen læs nu lige hvad #5 skriver. Batman og Superman er jo venner, og netop derfor ville Supermans moral være en betydelig faktor for kampens udfald.

Desuden vil jeg lige sige til alle der ikke tror på dette VS. koncept, læs Frank Millers " The Dark Knight Returns". Det er ubestridt en af de bedste tegneserier nogensinde og indeholder bl.a. en kamp mellem de 2 superherrer.

Jeg synes at filmens plot lyder rigtig godt, men jeg ville nu hellere have en mand som Fincher bag kameraet, det ville være en perfekt film for ham.
_____MachineGod______
__Stopping the pain__
Gravatar

#14 MouseMickey 16 år siden

Synes bare heller ikke at supermand på nogen måde passer ind i Nolans nye Univers.. Efter min mening er Supermand en latterlig Helt hans forklædning er at han tager sine Briller af.. hvor latterligt er det ikke....
Nikko was easy. Now it's your turn. One night you'll close your eyes, and when they open I'll be there. It'll be time to die
Gravatar

#15 blahblah 16 år siden

ks, der er jo ingen der kan være originale i dag. Alle historier er fortalt.

Superman vs. Batman lyder som et interessant projekt. Superman bliver tit undervurdret synes jeg, han er en røv fed karakter.
Gravatar

#16 Corgan 16 år siden


Dette lyder i mine ører som den tåbeligste idé.

Selvom Superman og Batman har mødes i tegneserier og i tegnefilm før... så er det nu et andet format end film. Man kan tillade sig meget mere på de tegnede medier før det bliver opfattet som værende absurd. Det kan man ikke i samme grad på film.

Superman og Batman lever i hvert deres univers. Der er 2 forskellige historie i 2 forskellige verdener. Bare fordi de begge er superhelte, er der da ikke nogen grund til de skal mødes. IMO ville det være lige så tåbeligt som at få f.eks. Wolverine og Darkwin Duck til at mødes (hvorfor ikke? De er jo begge superhelte!).
Gravatar

#17 enfilmnørd 16 år siden

Syntes ideen er lidt langt ude, men hvis de kan få den til at fungere, så kunne den måske være fed af se.

Og så lige én ting til: Batman på hævntogt? Batman slår da ikke nogen ihjel, det er ikke hans stil. De gange han har slået nogen ihjel har det været et uheld, sådan er figuren.
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#18 filmz-DonDiegoDeLaVega 16 år siden

Dont.....do.....it!
Gravatar

#19 [email protected] 16 år siden

I Frank Millers "Dark Knight Returns" (iøvrigt en af de bedste tegneserier imo) får Superdengse røvfuld af Batman. Godt nok er der lidt Kryptonit involveret, men hva' fan'...
Gravatar

#20 filmz-Narniabæver 16 år siden

Jeg er enig, det lyder latterlig!
Chip: Rescue Rangers, away!

Skriv ny kommentar: