Instruktøren Wolfgang Petersen, som her til sommer er biografakutel med katastrofefilmen “Poseidon”, kan i et interview afsløre, at han stadig har planer om at opsætte en “Batman vs. Superman” på det store lærred.

Petersen fortæller: ”Jeg synes stadig, at Superman/Batman kampen og det at sætte dem sammen i én film, ville blive fuldstændig fantastisk. Jeg håber stadig at den vil blive lavet, fordi de er så forskellige, som vi kender dem. Den dystre Batman og den mere spejder-agtige Superman. Det er så rart at lege med dem begge to og se hvordan dynamikken og kampen mellem de to ville fungere.”

En tidlig synopsis til projektet fulgte Bruce Wayne på et blodigt hævntogt over mordet på sin nye hustru, hvor Superman blander sig i det drabelige opgør og bliver nødt til at kæmpe et næsten dødeligt slag mod den mørke ridder. Men duoen må snart efter forene deres kræfter, da det viser sig at en fælles fjende står bag mordet.

Petersen tilføjer afslutningsvis, at han altid er intersseret i at forfølge idéen og håber at den vil blive en realitet.Vis kommentarer (64)
Gravatar

#1 filmz-thj 17 år siden

Jeg synes det lyder frygteligt :(
vs. princippet har aldrig været en god ting.
Gravatar

#2 filmz-Kadann 17 år siden

#1 -

Aldrig? Jeg har da ellers læst adskellige gode tegneserier hvor superhelte starter med at kæmpe mod hinanden og ender med at arbejde sammen.. og endnu flere gode tegneserier hvor Superman og Batman samarbejder.

I lyset af at begge figurer har eksisteret så længe som de har og der er så meget materiale med dem sammen, så skulle der være ret gode chancer for at man kan lave et rigtigt godt manuskript.

Vi taler jo ikke ligefrem om "Alien vs. Predator" her, eller for den sags skyld "Freddy vs. Jason".. Det er to superhelte indenfor samme tegneserieunivers, som med succes har optrådt i blade mange gange, til trods for at de er så forskellige som de er.

edit: At jeg så ikke er helt tilfreds med tanken om at Petersen skal stå bag filmen, er en helt anden sag.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#3 filmz-Bruce 17 år siden

Med mindre Batman får fat i Kryptonit, så er han død ved lasersyn, kuldesyn, planethåndkantslag, pustning og måske en superprut.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#4 El vez 17 år siden

Wolfgang P. - den sureste mand i Hollywood.
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#5 filmz-Kadann 17 år siden

#3 -

Som vi har snakket om før, så er det interessante ved Superman hans menneskelighed, hvilket både er hans styrke og hans svaghed.. f.eks. p.g.a. hans høje moralbegreber.

Netop derfor har der været adskellige historier hvor Batman faktisk har givet Superman en omgang, til trods for at Batman "kun" er menneske. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#6 SpielbergFreak 17 år siden

Det ville være totalt latterligt at sætte dem op imod hinanden. Det er jo to vidt forskellige verdener.

Batman er en mere "realistisk" superhelt, og klart min favorit af alle. Han har ingen overnaturlige evner og andet pjat. Hvis en rigmand virkelig ville, så kunne det jo næsten lade sig gøre.

På den anden side har vi Supermand, bare hør navnet. Den all-american-rosenrøde superhelt der slet ikke har nogle svage sider og aldrig kan tabe (hvor kedeligt er det ikke?) på nær hvis han bliver udsat for "faaarrrlliiiigt" Kryptonit, øv bøv! Nederen superhelt.

Ville klart være den latterligste film ever!
Gravatar

#7 filmz-Kadann 17 år siden

#6 -

Det fungerer fint i både tegneserier og tegnefilm, hvorfor skulle det så ikke kunne fungere på det store lærred?

Desuden er Superman også følsom overfor andet end kryptonit. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#8 filmz-Bruce 17 år siden

#5 Ok. Jeg synes nok blot Superman er en "kedelig fætter" ifht. Batman og synes Batmans grå zoner er mere interessante at fokusere på :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#9 filmz-Kadann 17 år siden

#8 -

Det er sikkert bare et spørgsmål om at kende figuren og finde de gode historier. På overfladen er Superman jo mere eller mindre perfekt, men DC har virkelig oppet sig de sidste 5-10 år og udgivet noget rigtigt godt materiale med Superman og hvor han i øvrigt også arbejder sammen med Batman.. og her er der for alvor kommet nye boller på suppen i forhold til hvordan karakteren tidligere har været.

Superman er blevet meget mere menneskelig, mere sårbar både fysisk og psykisk, en smule mere grænsesøgende, dog på ingen måde i samme grad som Batman - hvilket også ville ødelægge karakteren.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#10 filmz-Bruce 17 år siden

...en smule mere grænsesøgende

Stakkels kvinder! ;)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: