I superheltefilmen “Logan” blev karakteren Wolverine tildelt en drabelig afsked. Nu vender han tilbage fra de døde.

Superhelten Deadpool har i sine seneste to film lavet samtlige referencer til Hugh Jackman og Wolverine. Wolverine og Deadpool er ikke ubekendte med hinanden. Fans af begge karakterer blev også derfor ellevilde, da det blev annonceret, at Wolverine får en væsentlig rolle i “Deadpool 3”.

Idéen om Wolverine og Deadpools samarbejde på det store lærred begyndte for syv år siden. Instruktøren James Mangold, som instruerede “Logan”, og Hugh Jackman var gode venner, og under optagelserne til “Logan” funderede de over et projekt med Wolverine og Deadpool side om side. Den idé tog Hugh Jackman videre, og efter mange forhandlinger kommer idéen til udtryk i form af “Deadpool 3”. Mangold fortæller, i et interview med Inverse, at de under samtalerne trak på inspiration fra film som “48 hrs” eller “Midnight Run”. Begge titlerne henviser til actionkomedier, hvor de to hovedpersoner ikke kan enes, men er nødt til at samarbejde.

I tegneserierne har Wolverine og Deadpool aldrig nået enighed, men de har hjulpet hinanden på diverse eventyr. Langsomt opbygger de en gensidigt respekt hos hinanden. Det bliver spændende at se, hvordan de to karakterers sammenhold kommer til udtryk på det store lærred.

“Deadpool 3” har premiere den 7. november 2024.

Mangold er i forhandlinger om en kommende superheltefilm for DC. Læs mere her.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: