Vi har fået bekræftet fra DC Comics, at Wonder Woman er til begge køn, hun er biseksuel. Så hvilken kvinde ville Diana Prince være sammen med på film, hvis det blev aktuelt? Det giver den nye Wonder Woman, Gal Gadot, nu svar på.

Se også: ”Wonder Woman”-forfatter: Hun er både til mænd og kvinder

For da Gal Gadot bliver spurgt ind til, hvem en lesbisk partner kunne være, så svarer hun overraskende ærligt og direkte på spørgsmålet:

”Halle Berry, jeg så hende den anden dag. Hun er så smuk. Wow! Hun er vidunderlig! Så… Ja, jeg kunne gøre det med hende,” siger Gadot ifølge Batman-News.

Og netop Halle Berry er jo allerede en kendt figur hos DC Films, idet hun tilbage i 2004 spillede titelrollen i “Catwoman”. Så måske Wonder Woman sammen med Catwoman i en “Wonder Woman 2”?

Det må under alle omstændigheder vente til en sequel, da Wonder Woman i den første film er til mænd, nærmere betegnet Chris Pine i rollen som Steve Trevor.

Wonder Woman” får premiere d. 1. juni.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Nagash 7 år siden

Kunne du i det mindste ikke smide et goship-tag på den nyhed her. For det er jo lige det, det er. Vi er mange der har et goship på vores filter, fordi vi ikke gider star-fucker nyheder som denne :(
Gravatar

#2 silegnaV 7 år siden

#1 Hørt!
Gravatar

#3 Morten Vejlgaard Just 7 år siden

#1 Gossip peger væk fra film. Indrømmet denne er lidt mere kulørt, men ikke sladder. Derimod aktuel, da Wonder Woman som biseksuel selv er bragt på banen af DC Comics. Det bliver Gadot spurgt til - og svarer.
Gravatar

#4 Nagash 7 år siden

Synes nu stadig det er sladder. Det er jo netop ikke en filmnyhed. Som du selv siger, så har det været kendt længe, at hun skulle være biseksuel, så derfor er det i sig selv ikke en nyhed. Det vi får her, er Gal Gadots personlige bud. Det er da slet og ret sladder. Hvad hun finder interessant er hendes personlige holdning og ikke noget der får en indvirkning på produktionsselskabet eller instruktøren. Og da slet ikke, når det skulle være Halle Berry i form af Catwoman. Tror næppe hun får tilbudt den rolle igen og ej heller har den fjerneste interesse.
Tror alle parter er enige om, at den film var en kæmpe fejl og aldrig skal genoptages. Just saying.
Gravatar

#5 Geekalot 7 år siden

#4 Finder det da interessant :D Bare ikke som sådan en film hehe
Gravatar

#6 Nagash 7 år siden

#5 - Jamen, jeg skal nok se om jeg kan lokke et kamera med, næste gang jeg har en date med de to ;-)
Gravatar

#7 cain 7 år siden

I´d buy that for a dollar :)
Gravatar

#8 LarsMan89 7 år siden

In your dreams, babe. But may I join, for idéen er ikke helt gal?
Gravatar

#9 Gasivodo 7 år siden

Jeg vil bare gribe deres katte, det må man(d) nemlig godt nu:-D Hail Trump
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(

Skriv ny kommentar: