De danske anmeldere er ikke udtalt begejstrede for “X-Men: Dark Phoenix”.

Jyllands-Posten, B.T., Ekko, Soundvenue og Filmz uddeler alle enten 2 eller 3 stjerner til “X-Men”-afslutningen “Dark Phoenix”.

”Et ubetydeligt punktum i en snart 20-årig rejse,” skriver anmelderen hos Jyllands-Posten.

Filmz-anmeldelsen er også stærkt kritisk:

”Den dårligste ‘X-Men’-film siden ‘The Last Stand’.”

Politiken er mere gavmilde med 4 stjerner, imens Ekstra Bladet er ene om for alvor at være begejstrede over den dårligst anmeldte “X-Men”-film nogensinde på Rotten Tomatoes:

”Når det så er vildt, er det til gengæld også virkelig vildt. Der er intet, der tyder på, at ‘X-Men’-formatet er ved at løbe tør for brændstof, så vi napper gerne en mere,” skriver Ekstra Bladets anmelder og uddeler 5 stjerner.

Der bliver dog ikke mere “X-Men” i denne omgang. Rettighederne overgår som bekendt til Marvel Studios, der vil genstarte franchisen som en del af MCU.

“X-Men: Dark Phoenix” har premiere i dag.


Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 larzr 11 måneder siden

De er da også ok tilfredse med filmen på moovy.dk, hvor den får 4 stjerner.
Gravatar

#2 Johnny42 11 måneder siden

Noget jeg ikke forstår er at Jennifer Lawrance er så meget med som det ser ud til, ud over den første film har det bare været jammerlige præstationer.

Days of Future på at var god, men den blev trukket alt alt for meget i langdrag og der var ALT ALT ALT for meget fokus på hende. Hvorfor skal man spilde tid på skuespillere der faktisk ikke har lyst til at være der?
Gravatar

#3 Mejse 11 måneder siden

#2 fordi hun stadig uden sammenligning er den største stjerne der er med, så altså det giver jo mening, selvom det er ærgerligt, det er jeg enig i :)
Gravatar

#4 Geekalot 11 måneder siden

Kunne bedre lide den gamle Jean fra x-men før lønbrok hovedet til Lawrence kom med i det.
Gravatar

#5 Mejse 11 måneder siden

#4 det blev lidt forvirrende, men kunne også bedre lide gamle jean end nye jean, og er ligeglad med om lawrence brokker sig over sin løn det gør så mange :D
Gravatar

#6 Tyler Durden 11 måneder siden

Mejse (5) skrev:
#4 det blev lidt forvirrende, men kunne også bedre lide gamle jean end nye jean, og er ligeglad med om lawrence brokker sig over sin løn det gør så mange :D


Enig. Famke Janssen var klart et bedre valg som Jean Grey a.k.a. Dark Phoenix. Sophie Turner er stadig grøn, og mangler nuancer i sit skuespil, og bliver i mine øjne bare en form for “Sansa Stark” i X-men outfit. Desuden er hun slet ikke “køn nok” (skal oversættes til...) ...og ligner ikke tegneserieudgavens karakter, i samme grad som Famke Janssen. Som (jeg syntes) er en bedre skuespiller. De eneste der for alvor kan spille karakterskuespil, i denne film, er i mine øjne Fassbender, Mcavoy, og Lawrence. Så at de generelt får mere i løn er helt naturligt. Lawrence er dog langt stærkere i de mere karakterdrevne film hun har været med i. Here... not so much ;-)
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#7 Mejse 11 måneder siden

#6 jep helt enig :)

Skriv ny kommentar: