Den har kun været i biograferne i to uger, men Bryan Singers ”X-Men: Days of Future Past” er allerede den mest indbringende film i den populære superhelte-franchise.

Se også: X-Men tæver dansk cowboy i åbningsugen

Med en indtjening på 500 millioner dollars banker den ”X-Men: The Last Stand” af pinden som den mest succesfulde X-Men-film nogensinde.

Filmen, der kostede 200 millioner at producere, har skrabet 162 millioner dollars hjem i USA, mens de resterende 338 millioner dollars er tjent hjem på det globale marked.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Kviesgaard 10 år siden

Imponerende.

Men det er nu også en god film efter min egen beskedne holdning.

Rent pengemæssigt, så får jeg det indtryk, at den har klaret sig bedre end Captain America: The Winter Soldier. Selvom sidst nævnte vist har klaret sig godt, så mindes jeg ikke, at have læst om nogle økonomiske milepæle for Captain America: TWS., som jeg personligt nok opfatter som værende en bedre film end X-MEN: DOFP.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#2 Hive 10 år siden

#1

The Winter Soldier har tjent lidt over 700 millioner dollars - og selvom DoFP mere end sandsynligt overhaler den, så er det stadig et super flot resultat.

DoFP var rigtigt fed, og jeg kan godt forstå dens succes... men som en longtime X-Men der husker filmene (lidt for) godt er jeg stadig lidt træt af de mange fortsatte problemer med kontinuitet. Selvom det hovedsageligt er First Class' skyld. Jeg håber at de er mere konsistente med fremtidige film i serien.
Gravatar

#3 Kviesgaard 10 år siden

#2

Bliver der ikke rettet lidt op på kontinuiteten med DoFP?
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#4 Hive 10 år siden

#3

Jo, det gør der skam. Bare ikke helt nok efter min smag. Men som sagt er det ikke så meget denne films skyld, men den forriges - som besluttede sig for at passe som fod i handske.
Gravatar

#5 tricopulus 10 år siden

ja, den var ganske god, fortalte historien temmelig godt, og nu håber jeg at (udover x-men : apocalypse og wolverine 3) også kommer nogle gode efterfølgere , som f.ex. , en mulig X-Force eller X-Men 4, fordi mulighederne er jo uendelige nu hvor visse ting er blevet ordnet.
Ad lucem – mod lyset
"TO BOLDLY GO WHERE NO MAN HAS GONE BEFORE..."
Gravatar

#6 Roxtaf 10 år siden

De var satans snedige med DOFPs måde at rette op på tingene, og jeg ser at jeg er heldig at jeg er en af dem der tager hvad der skete i andre film med et gran salt mens jeg ser en senere film i rækken.

Det ville selvfølgelig alt andet lige være flot hvis der kommer en dir cut udgave med lidt flere detaljer på visse ting.

Mit største problem lige nu er at jeg ikke kan bestemme mig til om jeg helst vil se mere "in a not so distant future" eller "dengang i 70'erne". For selv om jeg godt kan lide de unge udgaver så gad jeg også stadig godt se mere til det originale crew

Skriv ny kommentar: