Ifølge Heat Vision er Jennifer Lawrence (“Winter’s Bone”) blevet castet i rollen som den yngre udgave af den blålige mutantkvinde Mystique i 20th Century Fox’ kommende “X-Men: First Class”, mens Variety kan bekræfte, at Kevin Bacon også har sluttet sig til projektet i skurkerollen. Hvilken skurk, der er tale om, bliver stadig holdt hemmeligt.

De to skuespillere slutter sig derved til James McAvoy, Michael Fassbender, Alice Eve, Nicholas Hoult og Caleb Landry Jones, som alle medvirker i den Matthew Vaughn-instruerede film, som er sat til at ramme biograferne i juni til næste år.

Mystique blev i de første tre “X-Men”-film spillet af Rebecca Romijn.

“X-Men: First Class” skildrer den episke begyndelse på “X-Men”-sagaen. Før Charles Xavier og Eric Lensherr blev kendt som Professor X og Magneto, lærte de for første gang deres kræfter at kende som to unge mænd. Før de blev dødsfjender, var de tætte venner, der arbejdede sammen med andre mutanter i forsøget på at stoppe den største trussel, planeten nogensinde havde stået overfor.

I processen opstod der dog en uenighed mellem de to, der senere skulle føre til den evige strid mellem Magnetos broderskab og Professor X’s X-Men.

Klik her for at læse flere nyheder om “X-Men: First Class”.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#11 the_paki_don 12 år siden

Hvad med Apocalypse?
Gravatar

#12 jakobdam 12 år siden

A'hva, Kevin Bacon som Mastermind???? Er det ikke en kvinde?
http://media.comicvine.com/uploads/0/9490/248071-1...

Apocalypse... så ska Kevin virkeligt til at æde en del af sit efternavn for at komme op i dén vægtklasse! Måske Arnold ku bære rollen.

Sinister synes jeg ville give mening. Så mit bet er på, at Kevin Bacon ska være Sinister.


Jenniffer Lawrence er da en pæn bette stump (19-20 år) - synes nu ellers at Rebecca Romijn godt kunne sminkes ret ung - lidt synd at hun er så superflot, og så ser man hende kun rigtigt i 3'eren i få sekunder... ellers render hun rundt med state-of-the-art body paint og leger avatar...

Gravatar

#13 filmz-Utyske 12 år siden

De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.

Skriv ny kommentar: