Instruktøren Gavin Hood præsenterede for nylig “X-Men Origins: Wolverine” ved en privat visning hos 20th Century Fox, og ifølge Firstshowing.net kunne Hood afsløre, at filmen vil blive vist i biograferne i forskellige kopier indeholdende forskellige slutninger.

Marvel har tradition for at gemme såkaldte “easter-egg”-scener i slutningen efter rulleteksterne som f.eks. i “Iron Man”, men det er med “X-Men Origins: Wolverine” første gang, at en Marvel-film indeholder flere forskellige af disse scener. I kopien, som Hood præsenterede, så man i den sidste scene Deadpool.

Beslutningen om at vise flere forskellige versioner i biograferne skyldes angiveligt til dels den piratkopi, der for nylig blev sluppet løs på nettet. Marvel vil på denne måde forsøge at få folk i biografen, der allerede har set den ulovlige kopi af filmen.

Gavin Hood fortalte også, at den færdige version af “X-Men Origins: Wolverine” i høj grad vil skille sig ud fra piratversionen, som indeholdt 400 ufærdige visuelle effekt-scener, manglede et score og havde ufærdigt lydmix og farvelægning.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 Dragon_Claw 13 år siden

400 ufærdige visuelle effekt-scener, manglede et score og havde ufærdigt lydmix og farvelægning.

Hvem fanden gider & se det workreel?!?
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#2 BN 13 år siden

piratversionen, som indeholdt 400 ufærdige visuelle effekt-scener, manglede et score og havde ufærdigt lydmix og farvelægning.


Hvordan i alverden kunne den ufærdige film overhovedet ende på nettet? Er det illoyale medarbejder ved filmskaberne, der står bag hver gang sådan noget sker?
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#3 enfilmnørd 13 år siden


Marvel har tradition for at gemme såkaldte "easter-egg"-scener i slutningen efter rulleteksterne som f.eks. i "Iron Man", men det er med "X-Men Origins: Wolverine" første gang, at en Marvel-film indeholder flere forskellige af disse scener. I kopien, som Hood præsenterede, så man i den sidste scene Deadpool.

Beslutningen om at vise flere forskellige versioner i biograferne skyldes angiveligt til dels den piratkopi, der for nylig blev sluppet løs på nettet. Marvel vil på denne måde forsøge at få folk i biografen, der allerede har set den ulovlige kopi af filmen.


Det forstår jeg ikke. Kommer der flere versioner af filmen i biografen, så os der betaler for at gå i biografen, ikke får alle scener i filmen af se? MEN må nøjes med en version, imens andre får en anden.

Det forståer jeg ikke.
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#4 filmz-Bruce 13 år siden

Dejligt med gode grunde til at blive væk fra biografen og vente med at se den hjemme, hvor alle scener kan ses på disken.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#5 Ericmase 13 år siden

Forstår det slet ikke!
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#6 steadi07 13 år siden

#3 - Som jeg forstår det, så bliver selve filmen fra start og til rulleteksterne den samme i alle biografer.
Det er de små klip der optræder efter rulleteksterne som kommer til at være forskellige.

Gravatar

#7 chandler75 13 år siden

# 6 Det er helt korrekt :)
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#8 Petrescu 13 år siden

Der burde måske være en spoiler omkring slutningen i denne nyhed?
Gravatar

#9 lagoni 13 år siden

#8 - hvordan bliver der spoilet?
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Gravatar

#10 MOVIE1000 13 år siden

har været lidt i tvivl om jeg skulle ind og se den i bio men nu har jeg truffet en beslutning efter jeg havde læs dennne nyhed og jeg venter til den udkommer på dvd
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

Skriv ny kommentar: