Patrick Stewart har afholdt møde med MCU-chef Kevin Feige – men “Logan” forhindrer comeback.

Med Disneys overtagelse af 20th Century Fox så er X-Men-franchisen nu overgået til Marvel Studios med henblik på et reboot ind i MCU.

Nu afslører “X-Men”-stjernen Patrick Stewart, at han har mødtes med MCU-chef Kevin Feige for at diskutere mulighederne for et MCU-comeback til rollen som Professor X:

”Jeg mødtes med Kevin Feige for et par måneder siden, og vi havde en lang, lang samtale. Og der har været forslag, som inkluderer Charles Xavier,” siger Patrick Stewart til Digital Spy.

Begivenhederne i “Logan” gør dog, at Patrick Stewart og tilsyneladende også Hugh Jackman i rollen som Wolverine ikke ønsker at gøre comeback til “X-Men”-rollerne:

”Her er problemet… Havde vi ikke lavet ‘Logan’, så ja, så ville jeg formentlig være klar til at sætte mig i den kørestol én gang mere og være Charles Xavier. Men ‘Logan’ ændrede alt… Det var ikke kun to mænds død i en franchise, men det var også vores farvel til vores roller.”

Læs også ‘Marvel overvejer ændring af X-Men – ny hudfarve i MCU‘.

Dermed tyder det på, at Patrick Stewart samt Hugh Jackman er færdige som Charles Xavier og Logan.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 CaGoDa 9 måneder siden

med mindre at der findes noget lingende i Marvel som DC Comic har Larzus vandet.
Gravatar

#2 Geekalot 9 måneder siden

I Marvel hedder det spørgsmål om penge.
Gravatar

#3 CaGoDa 9 måneder siden

penge har mange DC Comic karakterer også Geekalot men noget ligende Lazarus vandet ved jeg ikke om det findes i Marvel universet.
Gravatar

#4 The_Corrector 9 måneder siden

Ville afgjort elske at se mere til Patrick og Hugh, men jeg synes ligesom deres historie er fortalt, og at den er blevet sluttet af på perfekt vis. Lad vær med at pille ved det. Jeg vil dog sige at de sagtens kunne være med som en form for "minder" eller "flash back", noget hvor man ikke er i tvivl om at de forsat ikke er i live, noget som ikke ændre på slutningen af Logan, det vil jeg godt kunne accepterer. Men hvis de begynder at vække dem til live igen, nej det synes jeg ikke.

Når det er sagt skal de også selv have lyst til at vende tilbage til rollerne, hvilket de jo siger de ikke har, det er bare indtil de rigtige $$$ bliver hevet frem.

Skriv ny kommentar: