Quicksilver-skuespilleren Evan Peters er hyret til mystisk rolle i MCU-serien “WandaVision”.

Han er kendt som Quicksilver. Ikke Quicksilver fra MCU, der i “Avengers: Age of Ultron” blev spillet af Aaron Taylor-Johnson, men Quicksilver-udgaven fra X-Men-universet.

Derfor vækker det nu opsigt, at Evan Peters skal medvirke i MCU-serien “WandaVision”, der har fokus på Scarlet Witch – søsteren til Quicksilver fra MCU.

Det er Murphy’s Multiverse, der kan afsløre, at Evan Peters har indspillet scener i en nøglerolle til “WandaVision”. Men hvilken?

Spekulationen går på, om Peters måske overtager rollen som Quicksilver i MCU i stedet for Aaron Taylor-Johnson, som tidligere har afvist, at han gør comeback som Quicksilver.

Tidligere casting-læk kunne således tyde på, at karakteren Quicksilver medvirker i “WandaVision” – læs om det her.

Således er det en mulighed, at Evan Peters fra og med “WandaVision” også bliver Quicksilver i MCU og på den måde skaber et slags crossover mellem X-Men-franchisen og Marvel Cinematic Universe.

Læs også ‘MCU-instruktør teaser “WandaVision” – teori bygger bro til “Doctor Strange 2”‘.

“WandaVision” får premiere til december på Disney Plus.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Nagash 2 år siden

Tror da det giver rigtig meget mening hvis han skal spille Quicksilver igen. Skulle Wandavision netop ikke lægge op til den næste Doctor Strange, som netop handler om multiverse. Der går nemlig også rygter om at Raimi vil Tobey med som Spider-man i den film.
Gravatar

#2 Gorman 2 år siden

#1 Tobey ligegodt? Okay det lyder crazy :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#3 Nagash 2 år siden

Gorman (2) skrev:
#1 Tobey ligegodt? Okay det lyder crazy :)

De har allerede hevet Simmons tilbage i universet i samme rolle som han havde i Raimis Spider-man film, så hvorfor ikke? :)

Men altså, han er blot set i forbindelse med noget forhandling hvor Raimi også var der. Så who knows. Kan også være han bare er blevet tilbudt en cameo pga. sin forbindelse til Marvel og Raimi. Men når nu det netop skal handle om Marvels mutliverse, så er det bestemt ikke helt utænkeligt :)
Gravatar

#4 Gorman 2 år siden

# 3 forskellen ligger i, at Simmons ikke også portrætteres af en anden skuespiller i samme filmunivers. Nå men det kan sagtens give mening - aka Into the Spider Verse, hvor der også var mange - og yderst - forskellige spidermen. Og i fald sjovt hvis Tobey spiller en ældre spiderman i et andet univers
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#5 SublimeKen 2 år siden

Glæder mig ret meget til Doctor Strange 2. Det er langt tid siden man har set noget fra Sam Raimi
Gravatar

#6 Nagash 2 år siden

SublimeKen (5) skrev:
Glæder mig ret meget til Doctor Strange 2. Det er langt tid siden man har set noget fra Sam Raimi

Ja, han har åbenbart ikke lavet en film siden Oz i 2013 og den suttede sgu. Sidste film før den var Drag Me To Hell fra 2009.

Han lavede selvfølgelig også Ash TV-serien. Den var fed, men sluttede alt for tidlig.

Skriv ny kommentar: