MCU-serien “WandaVision” kan meget vel vise sig at være én lang drøm.

Da MCU-chef Kevin Feige under sommerens Comic-Con præsenterede Disney Plus-serien “WandaVision” og “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, lagde Marvel-chefen ikke skjult på forbindelsen imellem de to produktioner.

Elizabeth Olsen medvirker således som Wanda Maximoff/Scarlet Witch i begge MCU-produktioner, ligesom Benedict Cumberbatch er rygtet at have en gæsteoptræden i “WandaVision” som Stephen Strange – læs om det her.

En ny teori præsenteret på MovieWeb bygger nu yderligere bro imellem “WandaVision” og den videre handling i “Doctor Strange 2”.

Det har nemlig tidligere været fremme, at “Doctor Strange”-instruktør Scott Derrickson ønskede, at Nightmare skulle være skurken i “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”.

Siden har Derrickson dog forladt “Doctor Strange 2”, men er fortsat i en rolle som executive producer og er blevet afløst af Sam Raimi.

Men med tre måneder til begyndelsen på optagelserne er det rimeligt at antage, at grundidéen er den samme, som uden tvivl vil hænge sammen med “WandaVision”, der allerede er i produktion.

Derfor kan Nightmare meget vel være forbindelsen imellem “WandaVision” og “Doctor Strange 2”.

Nightmare er i Marvel Comics-tegneserierne kendt for at regere over Dream Dimension. Kan “WandaVision” være Wandas drøm efter “Avengers: Endgame”?

Det første bevis på det er, at The Vision medvirker, selv om han døde i “Infinity War”. Samtidig indikerer det pudsige sitcom-univers på, at der er noget galt i “WandaVision”.

Det første kig på “WandaVision” teaser da også, at noget ikke er, som det skal være – se den her.

Således kan “WandaVision” være Wandas drøm om, hvordan hendes liv med Vision kunne være blevet, hvis ikke Thanos havde dræbt hendes elskede. Det hele sat i scene af Nigthmare. Så hvem er denne Marvel-skurk?

Rygter går på, at der er skiftet køn på Nightmare – fra mand til kvinde, som det er set med centrale karakterer i “Doctor Strange” – The Ancient One – og “Captain Marvel” med Mar-Vell.

Og der er én stor skuespiller i “WandaVision”, som tilsyneladende ikke har en særligt vigtigt rolle.

Kathryn Hahn er castet som den ‘påtrængende nabo’, hvilket lyder som en lille rolle til en skuespiller, der er kendt fra “Parks and Recreation”, “Captain Fantastic”, “Bad Moms” og ikke mindst stemmerollen som Doc Ock i “Spider-Man: Into the Spider-Verse”.

Således kan Hahn vise sig at være meget mere end en nysgerrig nabo, men derimod selveste Nightmare, der holder Wanda fanget i Dream Dimension, hvilket altså kan blive udgangspunktet for “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”. Det vil vise sig.

Læs også ‘Marvel skifter forfatter til “Doctor Strange 2” – henter talent fra Disney+‘.

“WandaVision” får premiere til december på Disney+.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: