YouTube har ændret deres ellers meget strikse politik om kun at tillade filmklip på maksimum 10 minutter til nu at tillade, at særlige samarbejdspartnere kan uploade afsnit af tv-serier i fuld længde.

Det første selskab, der har fået lov, er tv-giganten CBS, som vil lægge sæsonpremiererne på deres betalings-tv-kanal Showtimes hit-serier “Dexter” og “Californication” op.

Derudover vil de lægge diverse episoder fra tv-serier i deres CBS Classics katalog op. Disse episoder vil dog alle være nogle, der i forvejen kan ses på cbs.com/classics.

Som noget andet nyt vil YouTube desuden tillade, at reklamer bliver vist på disse fuld-længde videoer.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 filmz-Wok 14 år siden

Det er sikkert kun relevant for folk med amerikanske IP-adresser...
Gravatar

#2 natterjack 14 år siden

Ja, og sålænge det er i sådan en skodkvalitet kan det sgu da være lige meget.
Gravatar

#3 davenport 14 år siden

Sidder på arbejde så jeg kan ikke tjekke det ud, men kan man se CBS serier gratis på den side der linkes til???
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#4 filmz-Bruce 14 år siden

Er stadig kulret over, at kravet til billed- og lydkvalitet for de store masser, har været for nedadgående siden årtusind skiftet. Mindre og mobil er fedt, men at se TV i Youtube kvalitet ... jeg kaster kraftigt op inde i min mund!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#5 Michael Andersen 14 år siden

#4 Sådan ser jeg slet ikke på det. Gratis og lovligt materiale i en fornuftig reduceret kvalitet er derimod en fantastisk mulighed for at tjekke en serie eller musik ud. Jeg ser kun et problem, hvis man ikke også får muligheden for at købe materialet i en ordentlig billed- og lydkvalitet. HD vinder frem og selv TV-serier kan nu fås i sådan en super kvalitet.

Hvis onkel Anders ikke kan se forskel på "Mad Men" i YouTube og HD, så er jeg ret ligeglad så længe jeg har muligheden for at få den i HD, hvis det er det jeg ønsker.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#6 filmz-Bruce 14 år siden

#5 Du har helt ret i, at det er en fin idé at kunne tjekke kvaliteten ud i et lav kvalitet. Men at der er nogle, som generelt ser serier og film i 100-200.000 pixels kvalitet og lyden er 128kbit MP3, det fatter jeg ikke. Jeg ville da gerne have en Ipod, hvor jeg kunne se og høre podcasts over 20 minutters .NET udvikling, og tjekke de små klips ud på Youtube man lige her og nu søger efter, er kanon. Men som hovedmedie, der er jeg uforstående.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#7 Michael Andersen 14 år siden

#6 Enig, det gider jeg heller ikke, men dem om det, så længe det ikke går ud over os andre :)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#8 Highland Park 14 år siden

At Onkel Anders ikke er bevidst om det betyder ikke, at han ikke kan se det. Der er stor forskel.
Og jeg er bestemt tilhænger af bevidstgørelse.

Desuden tillægger jeg også første gang jeg ser en film eller en serie særlig betydning.
Kvaliteten er, som bruce så ofte har påpeget, ikke uden betydning for oplevelsen. Og den første oplevelse sætter jo også til en vis grad sit præg på de efterfølgende.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#9 filmz-Bruce 14 år siden

#5 Hmmmm mit indlæg forsvandt!!! :(

Nå ... jeg er enig i, at det er helt fint at kunne tjekke materiale ud i lav kvalitet. Jeg fatter blot ikke, at der er mange, som virkelig ser TV og film i den lave kvalitet 100-200.000 pixels. Mht. lyd, tja, der er 128 mp3 lyd jo noget bedre. Ihvertfald er der også et krav til anlægget førend man får den helt store fornøjelse af de højere bitrater..
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#10 Highland Park 14 år siden

Det står der ellers bruce (som #6). :)
Men jeg havde også et indlæg, der forsvandt, så jeg blev nødt til at skrive et nyt. Det skyldes sikkert, at filmz er ret ustabilt lige nu. Man bliver jo smidt af for et godt ord!
... as surely as there's a mouse behind your ear.

Skriv ny kommentar: