Zach Braff, der er kendt for sin hovedrolle i tv-serien “Scrubs” og filmen “Garden State”, som han også skrev og instruerede, er i forhandlinger med filmselskabet Paramount Pictures om at tage kontrollen over den kommende romantiske komedie “Swingles”, der allerede har Cameron Diaz i den kvindelige hovedrolle.

Braff skal i første omgang omskrive manuskriptet, som manusforfatteren Duncan Birmingham oprindeligt stod for, og som også Jeff Roda har skrevet et udkast til. Dertil skal Braff instruere filmen, og han vil desuden medvirke i en mindre rolle.

Filmen omhandler en mand, der dumpes af sin kæreste og slår sig sammen med en skarptunget kvinde, han ikke kan udstå, for at møde single-piger. Der er endnu ikke fundet en skuespiller til den mandlige hovedrolle.


Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Kruse 11 år siden

Jeg er da spændt på hvad det kan blive til, da Garden State var virkelig god og velskrevet. Jeg har dog på fornemmelsen at han vil få noget sværer med dette, da det ikke er et ligeså personligt værk som Garden State var for ham, men jeg glæder mig da til at se hvad det bliver til.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."

Skriv ny kommentar: