Den kommende buddycop-komedie “R.I.P.D.” havde tilbage i starten af februar fået stablet et solidt makkerpar sammen til filmens to hovedroller. Dette makkerpar er dog nu blevet brudt.

Se også: Ryan Reynolds som udød strisser i “R.I.P.D.”

Filmen – der bygger over tegneserien fra Dark Horse – følger den dedikerede strømer Nick Cruz, der bliver dræbt i tjenesten og derpå som spøgelse får muligheden for at blive rekrutteret til den specielle afdeling R.I.P.D. (Rest In Peace Department), hvor trofaste, afdøde betjente er på patrulje efter skurkagtige døde, som nægter at fortsætte roligt til det hinsides.

Vor helt indleder nu jagten på den person, der var ansvarlig for hans mord, samtidig med at han må gøre sin pligt med at bekæmpe djævelske væsner. Til at hjælpe sig med dette har han følgeskab af en erfaren betjent, der har jagtet de døde siden 1800-tallet.

Ryan Reynolds har hovedrollen som Cruz, imens Zach Galifianakis skulle have haft spillet hans partner. Galifianakis blev dog nødt til at droppe ud af projektet, da hans skema er meget presset, og det er uvist hvornår, filmen vil blive sat i produktion, da Reynolds ud af det blå kan blive bedt om at droppe det hele for at lave “Green Lantern 2”.

Hvem der overtager Galifianakis’ rolle i filmen, der instrueres af Robert Schwentke, er endnu uvist.

Se også: Zach Galifianakis slutter sig til Ryan Reynolds i komedien “R.I.P.D.”Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: