De fleste vidste nok allerede, at en fortsættelse til sidste måneds “Man of Steel” var på vej, og at Zack Snyder ville vende tilbage i instruktørstolen, når optagelserne begynder næste år.

Se også: Russell Crowe er klar på “Man of Steel”-prequel.

Hvad de fleste nok ikke havde regnet med var, at Snyder ville dukke op på dette års Comic Con-messe i San Diego og afsløre en gigantisk nyhed: at filmen ikke bliver en enkeltstående fortsættelse om Superman – han får nemlig følgeskab af ingen ringere end selveste Batman.

”Det er officielt, at vi kommer til at lave endnu en Superman-film. Vi kan ikke fortælle meget, men jeg kan sige, at der måske er et enkelt element fra filmen, som jeg kan hjælpe jer med,” udtalte instruktøren.

Snyder bragte derefter “Man of Steel”-skuespilleren Harry Lennix op på scenen, hvor Lennix læste op af annonceringen, mens en storskærm viste filmens logo, der kan ses til højre i nyhedsbilledet og består af Batmans ikoniske flagermus bag Supermans symbol.

Det officielle logo blev efterfulgt af et citat fra Frank Millers tegneserie “The Dark Knight Returns”, hvilket muligvis kunne indikere, at filmen bliver inspireret af tegneserien.

Filmen, der endnu ikke har nogen officiel titel, forventes klar i biograferne i 2015.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (53)
Gravatar

#51 Lord Beef Jerky 9 år siden

#50 det skrives bag øret!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#52 danish99 9 år siden

Off topic jeg synes filmz mangler at smide nyt ind om Donnie yen så nu gør jeg det, tjek den super fede trailer ud. http://twitchfilm.com/2013/07/donnie-yen-gets-batt...
King
Gravatar

#53 Ispep 9 år siden

#52

Hold da op nogle fede stunts og atmosfære. Manden burde være med i alle actionfilm :0

Skriv ny kommentar: