De fleste vidste nok allerede, at en fortsættelse til sidste måneds “Man of Steel” var på vej, og at Zack Snyder ville vende tilbage i instruktørstolen, når optagelserne begynder næste år.

Se også: Russell Crowe er klar på “Man of Steel”-prequel.

Hvad de fleste nok ikke havde regnet med var, at Snyder ville dukke op på dette års Comic Con-messe i San Diego og afsløre en gigantisk nyhed: at filmen ikke bliver en enkeltstående fortsættelse om Superman – han får nemlig følgeskab af ingen ringere end selveste Batman.

”Det er officielt, at vi kommer til at lave endnu en Superman-film. Vi kan ikke fortælle meget, men jeg kan sige, at der måske er et enkelt element fra filmen, som jeg kan hjælpe jer med,” udtalte instruktøren.

Snyder bragte derefter “Man of Steel”-skuespilleren Harry Lennix op på scenen, hvor Lennix læste op af annonceringen, mens en storskærm viste filmens logo, der kan ses til højre i nyhedsbilledet og består af Batmans ikoniske flagermus bag Supermans symbol.

Det officielle logo blev efterfulgt af et citat fra Frank Millers tegneserie “The Dark Knight Returns”, hvilket muligvis kunne indikere, at filmen bliver inspireret af tegneserien.

Filmen, der endnu ikke har nogen officiel titel, forventes klar i biograferne i 2015.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (53)
Gravatar

#1 JulianPetersen 9 år siden

Vildt.. Håber det blir epic... Gad vide hvem de har tænkt sig skal spille Batman.. ?
Jeg gad godt se Matt Bomer i rollen..
Gravatar

#2 X&O 9 år siden

Er det bare mig der synes det er ret grimt det logo?
Gravatar

#3 theassociate2010 9 år siden

Man of Steel in Batman? Lyder som en lummer filmtitel...
Bliver ikke bedre hvis man bruger "The Dark Knight" i sammensætningen :D
Gravatar

#4 Bruno 9 år siden

Ja, jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg har det med, hvad de læste op.

De har lige lavet en rigtig fed udgave af "The Dark Knight Returns" i animeret udgave, en udgave, der faktisk overgår næsten alt andet, der er lavet, animation og live-action.

Desuden lægger det op til, at der bliver en kamp mellem Superman og Batman, før de begynder at samarbejde og selvom det virker i tegneserien, har jeg svært ved at se hvordan det kan ramme den semi-realistiske tone, som "Man of Steel" har lagt op til.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#5 Jack Slater 9 år siden

#4

De har lige lavet en rigtig fed udgave af "The Dark Knight Returns" i animeret udgave, en udgave, der faktisk overgår næsten alt andet, der er lavet, animation og live-action. skrev:


Ja den er godt nok god (årets underdrivelse), og super sejt (og velfungerende) at Mr. robocop himself lægger stemme til batman :)
Gravatar

#6 maniac 9 år siden

En af de ting jeg fandt fedest ved "Dark Knight Returns", var hvordan jeg kunne sidde med min gamle tegneserie og se hvordan hver enkelt rude deri, var omsat næsten 100% til det man så i filmen, og at de samtidig fik det til at fungere perfekt, uden det var en hæmsko
Gravatar

#7 Jack Slater 9 år siden

Zack Snyder har tidligere udtalt at han godt kunne tænke sig at filmatisere "The Dark Knight Returns", så jeg tror/håber at han vil dreje den nye film så meget i den retning som muligt.
Gravatar

#8 Mads47 9 år siden

Denne film titel skal ikke ses som Man of Steel 2, men som Batman vs Superman. Da både Batman og Super vil være protagonist. Man kalder jo heller ikke Avengers Assemble ellerThe Avenger (alt efter om man bruger U.K eller U.S titlen) for Irorn man 3, da han stort set fylde mere end de andre helte i den film.

Men jeg vil gerne se Karl Urban i rollen som Batman, efter jeg har set Dredd kan jeg nemt forstille mig ham i den rolle. Han ville nok ligge meget nær tegnefilmenes fra 90'erne Batman look.
Gravatar

#9 elwood 9 år siden

#6

Det med 100% gjorde de så i den horrible adaptation af Year one, som virkelig var kedeligt udført.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#10 Chucara 9 år siden

Eekk. Jeg frygter lidt det bliver en elendig film. Det er nærmest umuligt at overgå Nolans Batman. Men det er helt udelukket at lave en Batman film ringere end Schumacher's Batman & Robin. I hvert fald ikke uden at involvere Uwe Boll eller M. Knight Shyamalan.

Skriv ny kommentar: