Zack Snyder har delt den første konceptkunst fra hans kommende sci-fi-storfilm, “Rebel Moon”.

Hvis man med Snyders kommende Netflix-film havde regnet med et lyst og muntert science fiction-eventyr, kan det godt være, man skal skrue ned for sine forventninger.

Det billede, som “Watchmen”-instruktøren har delt på det sociale medie VERO, er nemlig i bedste Snyder-stil både mørk og dyster. Det teaser en hær af faretruende, rødglødende karakterer gå igennem, hvad der ligner en slags ruiner og viser højst sandsynligt, hvad vi kan forvente af filmens fjender.

rebel moon stort konceptkunst / filmz.dk

I sit opslag afslører han samtidig, at filmens første optagelser begynder om få måneder.

 

“Rebel Moon” fortæller historien om en fredelig og afsides galaktisk koloni, der tyranniseres af den onde Regent Balisarius. Kolonien udsender derfor en ung, mystisk kvinde for at samle krigere fra nærtliggende planeter for at stå imod tyrannen.

Filmens hovedperson spilles af den algeriske “Atomic Blonde”-skuespiller Sofia Boutella. “Rebel Moon” markerer hendes første samarbejde med den 55-årige instruktør.

Netflix-filmen er skrevet af Snyder i sammen med sin “300”-forfatterkollega Kurt Johnstad og sin “Army of the Dead”-makker Shay Hatten. Snyder er sammen med sin kone, Deborah, også blandt filmens producere.

Vi ved endnu ikke, hvornår vi kan forvente at se “Rebel Moon”.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: