Dwayne Johnson har afslået en invitation fra “Fast & Furious”-stjernen Vin Diesel om at vende tilbage til Universal-franchisen i seriens 10. kapitel.

Diesel inviterede i november Johnson tilbage til den populære franchise igennem et opslag på Instagram, der både nævnte, hvordan Diesels børn ser Johnson som en onkel, samt at Diesel havde lovet ‘Pablo’ (Paul Walker), at den 10. film i filmserien ville opnå sit allerbedste.

Opslaget er dog ikke faldet i god jord hos Johnson, der siden sin seneste “Fast”-optræden i 2017 har haft masser at se til — blandt andet spinoff’en “Hobbs & Shaw”, som han stod i spidsen for sammen med Jason Statham. I et nyt interview med CNN svarede Johnson på invitationen.

“Jeg fortalte ham (Diesel) direkte — og privat —, at jeg ikke ville vende tilbage til franchisen. Jeg var bestemt men venlig med mine ord og sagde, at jeg altid ville støtte castet og altid heppe på franchisen, men der var ingen mulighed for, at jeg ville vende tilbage,” sagde Johnson, der kort efter uddybede: “Vins nylige offentlige opslag var et eksempel på hans manipulation. Jeg kunne ikke lide, at han nævnte sine børn i opslaget, heller ikke Paul Walkers død. Lad dem være. Vi havde snakket for flere måneder siden og kommet frem til en klar forståelse. Mit mål var hele tiden at ende min fantastiske rejse med denne utrolige ‘Fast & Furious’-franchise med taknemmelighed og velvilje. Det er uheldigt, at denne offentlige dialog har lavet rav i den.”

Johnson fortsætter med at give sin støtte til hele “Fast & Furious”-holdet og -stjernerne og ønske dem held og lykke med den 10. film, men han gør det altså tydeligt, at vi ikke skal forvente at se Luke Hobbs tilbage i den actionfyldte franchise igen. Om det også inkluderer en eventuel “Hobbs & Shaw”-fortsættelse, er ikke til at sige med sikkerhed.

Læs også: “Vin Diesel teaser: ‘Fast & Furious 10’ afslutter sagaen i to dele”

“Fast & Furious 10”, der sandsynligvis vil blive opdelt i to dele, har netop fået udskudt sin premieredato. Den Justin Lin-instruerede actionfilm får nu premiere den 19. maj 2023.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: