De seneste år har det set skidt ud for DC i kampen med Marvel om, hvem der har de mest succesfulde superhelte-film, hvor DC udelukkende har haft Christopher Nolans Batman-trilogi at falde tilbage på.

Det til trods er Zack Snyder, instruktøren af Superman-filmen “Man of Steel”, overbevist om, at mens Marvel-filmene da er sjove nok, så er DC-heltene vigtigere, mere klare arketyper, og så er de et bedre spejlbillede af os som mennesker, hvis de bliver portrætteret korrekt.

”Det er Superman. Supermans skjold er det næstmest genkendelige symbol på planeten foruden det kristne kors,” udtaler Snyder, der fortsætter med at udtale, at man i stedet burde spørge Marvel-folkene om, hvorfor de føler, de kan lave superhelte-film i en verden, hvor Superman og Batman eksisterer.

Om Snyder har det hele i munden, eller om der er en større historie at fortælle med Superman end med Marvel-heltene, finder vi ud af, når “Man of Steel” indtager biograferne 14. juni.

Er du enig med Snyder – er der mere kød på DC-heltene end på Marvels Avengere? Klik på ‘kommentarer’ herunder for at diskutere i forummet.Vis kommentarer (32)
Gravatar

#11 Yellow-TV 9 år siden

Cherrn (1) skrev:
Lav nu en god film, før du begynder at tale ned om de andres. Sikke noget vås.

(han havde nok også sagt det stik modsatte, hvis han havde instrueret Avengers)
Uenig.

DC har altid været bedre efter min mening.
Gravatar

#12 SublimeKen 9 år siden

I selve tegneserierne synes jeg altid at Marvel har formået at gøre deres karakterer langt mere interessante end DC(Med undtagelse af Batman karakterne) hvor DC's styrker har været plot...

Dette skinner også lidt igennem i filmene... Batman slår klart alt, både mht plot og persongalleri. Men overordnet synes jeg at Marvel har nogle langt mere interessante karakterer... Det er bare ærgeligt at de har følt behov for at bruge lorte skurke i deres egne film, samt ødelægge en god skurk i IM3. Godt nok er Marvel's bedste skurke hovedsagligt fra Spider-Man, Fantastic Four og X-Men, men der findes nogle som de har rettighederne til som de ikke har brugt endnu(Som f.eks Thanos)

Stan Lee, har godt nok kopieret mange af karakterne fra DC og andre steder, men han har tilgengæld så også givet dem meget mere personlighed end i DC universet, det er så bare synd at det ikke rigtig er blevet overført til film ordentlig endnu!! Selvom de har gjort et forholdsvis okay job med nogle af filmene!!Gravatar

#13 SublimeKen 9 år siden

Yellow-TV (11) skrev:


DC har altid været bedre efter min mening.


Green Lantern, Superman III, IV og Superman Returns, Batman Forever, Batman og Robin.... DC har decideret stået for de værste superheltefilm nogensinde...

Okay, så har Marvel indirekte stået for Captain America(1990) Fantastic Four(1994, som udelukkende blev lavet så Fox kunne beholde rettighederne) De to nyeste Fantastic Four film... Hulk(2003) og Ghost Rider filmene... Men selvom de film stinker er de stadig en del bedre en DC's fusere.... Også var det aldrig Marvel som stod for dem, det var de produktions selskaber der havde købt rettighederne!!

Imo har DC kun været heldige med Superman 1 og 2, Nolan's Trilogy og Burton's Batman Film... Alt andet har været lort... Men nu må vi se hvad Snyder har fået ud af MoS, håber den imponerer!!
Gravatar

#14 Yellow-TV 9 år siden

SublimeKen (13) skrev:
Green Lantern, Superman III, IV og Superman Returns, Batman Forever, Batman og Robin.... DC har decideret stået for de værste superheltefilm nogensinde...


Jeg er enig i at Green Lantern stinker, har dog ikke set Superman III og IV, men har set Superman Returns og synes ikke der var noget galt dér. Batman Forever var lidt Campy, men en god familie/børne-film, jeg kan ikke benægte at Batman og Robin er en film man skal tage en bad (med eller uden tøj) efter man har set filmen (jeg havde ondt i maven og kunne ikke finde fjernbetjeningen, så jeg var tvunget til at se filmen, da jeg ikke kunne sove.)

Så jeg vil sige at kun Green Lantern og Batman & Robin er dårlige


SublimeKen (13) skrev:

Okay, så har Marvel indirekte stået for Captain America(1990) Fantastic Four(1994, som udelukkende blev lavet så Fox kunne beholde rettighederne) De to nyeste Fantastic Four film... Hulk(2003) og Ghost Rider filmene... Men selvom de film stinker er de stadig en del bedre en DC's fusere.... Også var det aldrig Marvel som stod for dem, det var de produktions selskaber der havde købt rettighederne!!!

Jeg synes du burde udskifte "(2003)" med "(2008)" Ang Lee har aldrig skuffet. Men enig med de andre stinker.

SublimeKen (12) skrev:
Stan Lee, har godt nok kopieret mange af karakterne fra DC og andre steder, men han har tilgengæld så også givet dem meget mere personlighed end i DC universet, det er så bare synd at det ikke rigtig er blevet overført til film ordentlig endnu!! Selvom de har gjort et forholdsvis okay job med nogle af filmene!!


Han har også indrømmet i sin Youtube-kanal (World of Heroes, Fanwars, det ikke dommerne der bestemmer, det er Stan Lee som vælger, men i hans alder og de fans, snakker han kun via en fjernsyn og giver sin stemme videre til juryerne) at Green Arrow (DC) er bedre end Hawkeye (Marvel)

Siger du at han har givet dem mere personlighed, det giver ikke nogen mening, men nu ved jeg ikke om vi snakker om tegneserierne eller filmene. Filmene så er det Marvel der vinder tegneserierne så er det DC der vinder. DC har kun formået at lave animationfilmene med batman direct to DVD en succes. Tegneserierne så er DC mere spændende og en must i tegneserierne.

SublimeKen (13) skrev:
Imo har DC kun været heldige med Superman 1 og 2, Nolans Trilogy og Burton's Batman Film...


Kan svagt huske Batman Begins, er enig med at The Dark Knight er et mesterværk, har stadig ikke set The Dark Knight Rises, men skal nok snart, da den er på Viaplay. Tro det eller lad være, men har ikke set Superman trilogy (bortset fra Superman Returns) Men er enig med at Burton's film er glimrende.

SublimeKen (13) skrev:

Men nu må vi se hvad Snyder har fået ud af MoS, håber den imponerer!!


Jeg tror ikke den bliver den næste Iron-Man 3, men den vil heller ikke være elendig.

Nu skal du ikke tro at jeg er en DC-fan som sagt er jeg begge dele, jeg kan lide Star Trek, men også Star Wars. Jeg kan lide Marvel, men også DC. "I'm swing both sides"
Gravatar

#15 Hive 9 år siden

Lidt besynderlig og unødvendig mudderkastning han begynder på der, en skam.

Nolans Batman trilogi var fremragende, men føltes ikke så meget som en filmatiseret tegneserie som Marvel-filmene gør. Om det så er godt eller skidt kan der være delte meninger om...

I mine unge dage var jeg mere eller mindre 50/50 mellem DC og Marvel, og samlede ihærdigt alle tegneserier jeg kunne komme i nærheden af fra begge forlag. Nu til dags synes jeg dog de fleste af DCs helte virker lidt for fjollede og langt fra tidssvarende - lige på nær Batman, som er deres klart stærkeste brand. Det var dog også en skam at Green Lantern blev så forfærdelig, han havde potentiale.
Gravatar

#16 Yellow-TV 9 år siden

Med andre ord, det som Hive skrev.
Gravatar

#17 Jack Slater 9 år siden

Det kan godt være at det er svært at hamle op med batman, men synes tilgengæld at Marvel har mange helte som er næsten ligeså seje, hvor DC kun har batman :)
Gravatar

#18 Mads47 9 år siden

Jack Slater (17) skrev:
Det kan godt være at det er svært at hamle op med batman, men synes tilgengæld at Marvel har mange helte som er næsten ligeså seje, hvor DC kun har batman :)


DC har da også Nightwing!, som er beviset på at Robin godt kan ende med at blive sej ;)
Gravatar

#19 Bruno 9 år siden

Red Robin, i de forskellige udgaver, der findes, er faktisk også en ret fed figur, samt naturligvis The Red Hood, i form af Jason Todd.

Robin er faktisk mest sej, når han ikke er Robin. :p
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#20 Høegh 9 år siden

SublimeKen (13) skrev:
Green Lantern, Superman III, IV og Superman Returns, Batman Forever, Batman og Robin.... DC har decideret stået for de værste superheltefilm nogensinde...Synes det er lidt synd at se Superman Returns blandt den flok :-(
Alene dens fremragende [url=]teaser-trailer[/url] burde hive den et nøk højere op

Det der må ske må ske, måske

Skriv ny kommentar: