De seneste år har det set skidt ud for DC i kampen med Marvel om, hvem der har de mest succesfulde superhelte-film, hvor DC udelukkende har haft Christopher Nolans Batman-trilogi at falde tilbage på.

Det til trods er Zack Snyder, instruktøren af Superman-filmen “Man of Steel”, overbevist om, at mens Marvel-filmene da er sjove nok, så er DC-heltene vigtigere, mere klare arketyper, og så er de et bedre spejlbillede af os som mennesker, hvis de bliver portrætteret korrekt.

”Det er Superman. Supermans skjold er det næstmest genkendelige symbol på planeten foruden det kristne kors,” udtaler Snyder, der fortsætter med at udtale, at man i stedet burde spørge Marvel-folkene om, hvorfor de føler, de kan lave superhelte-film i en verden, hvor Superman og Batman eksisterer.

Om Snyder har det hele i munden, eller om der er en større historie at fortælle med Superman end med Marvel-heltene, finder vi ud af, når “Man of Steel” indtager biograferne 14. juni.

Er du enig med Snyder – er der mere kød på DC-heltene end på Marvels Avengere? Klik på ‘kommentarer’ herunder for at diskutere i forummet.Vis kommentarer (32)
Gravatar

#31 Lord Beef Jerky 9 år siden

Jeg er også mest til de to første Superman-film, men er også med på 7/10 til Superman Returns. Glæder mig rigtig meget til Snyders udgave, da traileren ser helt fænomenal ud!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#32 Hr. Nielsen 9 år siden

Jeg synes Donner's Superman fra '78 er den bedste, men for mig følger Superman Returns altså lige efter og jeg finder den ret vellykket. Resten af de film og serier man kan finde om manden af stål, er ret tvivlsomme synes jeg. Okay Superman II har nogle enkelte gode momenter og er seværdig, men Superman III og IV de stinker! Om Snyder's nye her bliver bedre end Donners tror jeg ikke nødvendigvis, det er i hvert fald ikke en forventning jeg går med. Men jeg synes indtil videre, at den ser awesome ud og kan ende deroppe ved de bedste Superheltefilm, som Donners er for mig (9/10).
I have my principles - And if you don't like them, I have others

Skriv ny kommentar: