De seneste år har det set skidt ud for DC i kampen med Marvel om, hvem der har de mest succesfulde superhelte-film, hvor DC udelukkende har haft Christopher Nolans Batman-trilogi at falde tilbage på.

Det til trods er Zack Snyder, instruktøren af Superman-filmen “Man of Steel”, overbevist om, at mens Marvel-filmene da er sjove nok, så er DC-heltene vigtigere, mere klare arketyper, og så er de et bedre spejlbillede af os som mennesker, hvis de bliver portrætteret korrekt.

”Det er Superman. Supermans skjold er det næstmest genkendelige symbol på planeten foruden det kristne kors,” udtaler Snyder, der fortsætter med at udtale, at man i stedet burde spørge Marvel-folkene om, hvorfor de føler, de kan lave superhelte-film i en verden, hvor Superman og Batman eksisterer.

Om Snyder har det hele i munden, eller om der er en større historie at fortælle med Superman end med Marvel-heltene, finder vi ud af, når “Man of Steel” indtager biograferne 14. juni.

Er du enig med Snyder – er der mere kød på DC-heltene end på Marvels Avengere? Klik på ‘kommentarer’ herunder for at diskutere i forummet.Vis kommentarer (32)
Gravatar

#1 Cherrn 10 år siden

Lav nu en god film, før du begynder at tale ned om de andres. Sikke noget vås.

(han havde nok også sagt det stik modsatte, hvis han havde instrueret Avengers)
Gravatar

#2 mrF0x 10 år siden

Manden har dog ret..

Ser vi på The Dark Knight trilogien alene, sammenlignet med hvad Marvel har præsteret - så er jeg ganske sikker på at de fleste film elskere/kendere vil give mig medhold i at Marvel langt fra når Batman til sokkeholderne.

Jeg sammnenligner ofte Marvel med samlebåndsfilm/helte - sammenlignet med DC's.


Superman skabte "helten".. og jeg håber inderligt at der kommer en tidssvarende fortælling om nok den mest komplekse og helstøbte superhelt af dem alle - skarpt forfulgt af ham dér flagermusen.
Gravatar

#3 NeTic 10 år siden

Jeg har altid set det lidt sådan at Marvel har de mest farverige og dem folk har nemmest ved at kunne lide. Hvor imod DC ofte er lidt platte eller kedelige (ud over de mest kendte). Det er der imod stik modsat med skurke. Der har marvel noge generelt ret fesne skurke. Hvor imod DC er langt bedre og giver meget mere modstand.
Gravatar

#4 gi-jones 10 år siden

Man bør hellere snakke om gode skurke. Det er typisk der superheltefilm fejler spektakulært. Alle tre Iron Man film lider af det. Spiderman lider af det. Hulk (jeg kan sgu ikke engang huske skurken fra nogen af filmene).

The Dark Knight gjorde det eminent godt, og derfor virker den. X-Men gjorde det også ret godt, hvilket er grunden til at de to første film og den fjerde virker.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#5 danish99 10 år siden

Superman er den stærkeste af alle super helte, den sejeste og bedste figur er batman, men hulk er også cool. Ironman er død efter den dårlige 3er.
King
Gravatar

#6 Snipp 10 år siden

Enig med Snyder! DC universet er langt federe!
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#7 misuma 10 år siden

Min mening bliver vist dømt invalid, når jeg skriver at jeg fandt skurkebanden i Elektra sej :P
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#8 Mads47 10 år siden

Selv om jeg godt kan lide mange af de nye marvel film, så kan de på ingen måder
måle sig med nogen af Batman filmene fra Nolans trilogi. Marvel film er mere
eller minder ok/god popcorn underholdning. Hvor Nolans trilogi er næsten "the godfather"
inde for superhelte filmatiseringer, og tror også Man of steel kan nå langt. Hvis DC bliver ved med at lave deres film med omtanke for både plot, karakterarbejde osv. Så kan Marvel for lov til at beholde deres 2 dimensionelle karakter og fast past action.

Syndes den eneste marvel film der kan måle sig med Batman trilogien er X-Men first classe, en film jeg blev positivt overrasket af.


Gravatar

#9 rbh 10 år siden

Jeg vil sige at SIngers X-men 1+2 er vigtiere end batman, da det er jo om den menneske udvikling, og man kan også sige at det handler om at føle sig anderledes i forhold til andre..
og Hulk ville rive supermand over...
Gravatar

#10 Riqon 10 år siden

Fejl i overskriften.

Edit: Det gik tjept.
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: