Zack Snyder video overrasker fans Justice League / Filmz.dk

Zack Snyder overrasker fans på Zoom: Jubel ved besked om ‘Snyder Cut’


DC-fans blev overrasket stort i går med beskeden om, at Zack Snyders “Justice League” bliver til virkelighed.

Han havde indkaldt til en fælles-visning af “Man of Steel”, hvorefter han ville svare på spørgsmål via Vero over Zoom, hvor fans kunne samtale direkte med Zack Snyder og “Man of Steel”-stjernen Henry Cavill.

Men Snyder ville ikke kun tale om “Man of Steel”. Instruktøren havde en overraskelse med til de mange fans, der har kæmpet i #ReleaseTheSnyderCut-bevægelsen.

Således kunne Zack Snyder annoncere direkte til disse fans, at et ‘Snyder Cut’ af “Justice League” bliver til virkelighed.

Videoen nedenfor viser det øjeblik, hvor Snyder overrasker de mange fans med beskeden om, at ‘Snyder Cut’ officielt kommer til at ske.

Læs også ‘Her er ‘Snyder Cut’-planen – alt om den nye “Justice League”‘.

Zack Snyders “Justice League” får premiere i 2021 på HBO Max.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 The_Corrector 1 år siden

Fortæl mig lige hvad vi jubler over, at manden endelig får lov til at vise endnu engang, at han generelt ikke kan lave film. LOL
Gravatar

#2 SublimeKen 1 år siden

#1

Må indrømme at jeg nu personligt godt kunne lide både Dawn of the Dead, 300 og Watchmen. Manden er en fremragende visuel instruktør. Han er bare en elendig historiefortæller, hvis kildematerialet ikke er simpelt og han enten har for meget kildemateriale at vælge imellem (BvS, MoS) eller intet kildemateriale (Sucker Punch)
Gravatar

#3 Johnny42 1 år siden

#1 Ingen siger du skal juble. Men det er der mange der gør. Vi får ikke den oprindelige vision, men en idé om hvad det kunne være blevet til hvis ikke Warner Bros havde fået kolde fødder, og pga inkompetence krævede massive ændringer, der resulterede i Joss Whedons Justice League som jeg nægter at se nogensinde igen.
Gravatar

#4 BlackJesus 1 år siden

The_Corrector (1) skrev:
Fortæl mig lige hvad vi jubler over, at manden endelig får lov til at vise endnu engang, at han generelt ikke kan lave film. LOL


Hvad er dit behov for denne kommentar? Så du mener 300 og Watchmen er dårlige film?

Hans DC film er jo ikke dårlige, men jeg synes heller ikke de er gode.

Folk er glade fordi mange så frem til Justice League, men man fik noget redigeret makværk. Så er det da klart når Snyders Cut, som man ikke regnede med, endelig bliver udgivet at folk bliver glade.

Skriv ny kommentar: