Instruktøren Zack Snyder, der debuterede med zombie-remaket “Dawn of the Dead”, og som for tiden er ved at lægge sidste hånd på filmatiseringen af Frank Millers tegneserie “300”, fortæller i et interview med IGN, at han snart går i gang med en anden tegneseriefilmatisering: Alan Moores “Watchmen”.

Ifølge Snyder er manuskriptet færdigt, og han planlægger at gå i gang med produktionen umiddelbart efter, at “300” er i kassen.

Instruktøren forsikrer samtidig de mange bekymrede fans af tegneserien om, at han vil forsøge at være så tro som muligt overfor Moores oprindelige vision og værk. Dog erkender han, at det vil blive nødvendigt at skære visse dele af fortællingen ud – deriblandt sandsynligvis historien om “The Black Freighter” – for at filmen ikke skal blive seks timer lang. Snyder forventer dog at optage historien om “The Black Freighter”, og evt. bruge den til et forlænget cut på dvd-udgivelsen.

Ligesom “300” og “Sin City” vil meget af “Watchmen” blive lavet på baggrund af såkaldte ‘green screen’ baggrunde, men Snyder fortæller, at filmen samtidig vil benytte rigtige kulisser, og CGI til filmens sidste del.

Han afslører også, at filmstudiet ville have, at filmen skulle opdateres til at foregå i 2007 og omhandle krigen mod terror, men at han dog fik dem overbevist om at holde den i 1985, hvor tegneserien foregår.Vis kommentarer (41)
Gravatar

#1 chuck 15 år siden

Alle skamroser denne tegneserie, så det her ser jeg frem til. Zack Snyder har vist yderst lovende takter med Dawn of the Dead og 300 ser spændende ud.
How far does a girl have to go to untangle her tingle? Deep Throat (1972)
Gravatar

#2 filmz-Kadann 15 år siden

Well, jeg er stadig ikke overbevist om at det kan lade sig gøre at overføre "Watchmen" til filmform, uden at gå alt for meget på kompromis, men Snyder taler da godt for sin sag.

Det lyder dog lækkert at de lader filmen foregå i den tid, som den oprindeligt gjorde, da der ikke er nogen som helst grund til at blande "krigen mod terror" ind i sagen.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#3 Patriarch 15 år siden

Øv... havde håbet Rainbow 6 blev den næste
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#4 moulder666 15 år siden

Han afslører også, at filmstudiet ville have, at filmen skulle opdateres til at foregå i 2007 og omhandle krigen mod terror, men at han dog fik dem overbevist om at holde den i 1985, hvor tegneserien foregår.

Er det ikke en anden måde at sige "Elsk mig, jeg holdt de onde, onde filmstudiefolk fra at ødelægge vores allesammens film?" Den tror jeg sgu ikke lige jeg hopper på idag...

Jeg glæder mig dog stadig til at se den her! :-)
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#5 hey now 15 år siden

Hvad handler tegneserien helt præcist om?
Godspeed into the Mainstream
Gravatar

#6 filmz-Kadann 15 år siden

#5 -

I korte træk foregår historien i 1985. På grund af en gruppe af helte (superhelte er ikke så godt et ord, da kun én af dem er super), har Nixon vundet krigen i Vietnam og er stadig præsident i USA. Efter en lovændring, er der dog kun et par enkelte af disse helte der stadig er aktive og en af dem undersøger hvad der ser ud til at være et helt tilfældigt rovmord, hvor offeret viser sig at være en tidligere helt, men viser sig at dække over noget langt større, som har betydning for hele menneskeheden.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#7 hey now 15 år siden

#6 Mange tak.
Godspeed into the Mainstream
Gravatar

#8 blahblah 15 år siden

Efter min mening en lidt overvurderet tegneserie. Den er god, men ikke så legendarisk som den bliver gjort til.
Gravatar

#9 filmz-Kadann 15 år siden

#7 -

Det skal i øvrigt siges at den kan findes i paperback til omkring 100-150 kr. hos f.eks. Faraos Cigarer og Fantask. Den er også lige blevet genudgivet på dansk i en ny oversættelse.

Og den kan absolut anbefales at læse, efter min mening en af de bedste tegneserier der nogensinde er udgivet.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#10 Benway 15 år siden

Jeg slutter op om det. Den er muligvis den bedste tegneserie jeg nogensinde har læst. Mellem kapitlerne er der endda fiktive artikler der beretter om baggrunden for historien. Desuden er Rorscach en af de grummeste "helte" nogensinde. Han er nærmest en dekonstrueret Batman/Punisher - mere umenneskelig end de skurke han jagter.
"Here I was born, and there I died. It was only a moment for you; you took no notice."

Skriv ny kommentar: