Universets skæbne afhænger af en lille gruppe helte i Zack Snyders kommende sci-fi-epos “Rebel Moon”, hvis første del netop har fået en ny trailer.

Dæmpede farvepaletter, masser af stilfuld action og endnu mere slowmotion. Der er ingen tvivl om, at det er en Zack Snyder-film, vi får en forsmag på, når vi ser traileren til “Rebel Moon – Part One: A Child of Fire”.

I filmen møder vi den mystiske Kora, som har startet et fredfyldt nyt liv på den fjerne måne Veldt. Da den tyranniske Regent Balisarius og hans militære imperium the Motherworld truer, bliver Kora dog det eneste håb for månens overlevelse, og med livet som indsats rejser hun ud for at samle et hold af rebeller, der skal få styret ned med nakken.

Sofia Boutella leder an i et cast, der også tæller navne som Ray Fisher, Ed Skrein, Charlie Hunnam, Djimon Hounsou og Anthony Hopkins.

Filmen er skrevet af Snyder sammen med to af hans tidligere medforfattere, “300”-skribent Kurt Johnstad og “Army of the Dead”-forfatter Shay Hatten.

Læs også: “Zack Snyder higer efter director’s cut til ‘Sucker Punch'”

“Rebel Moon” fortælles i to dele, hvor første del, “A Child of Fire”, får premiere på Netflix den 22. december, mens anden del, “The Scargiver” kan ses på streameren den 19. april 2024.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: