“Coyote v. Acme” kommer aldrig til at se dagens lys.

Vi kommer ikke til at se de klassiske Looney Tunes-karakterer Grimm E. Ulv og Hjulben på det store lærred lige foreløbigt. Karaktererne er nemlig en del af den kommende Warner Bros.-film “Coyote v. Acme”, som nu i bedste “Batgirl”-stil er blevet fjernet helt fra programmet uden hensigter om at blive frigjort – hverken i biograferne eller hjemme i stuerne. Det rapporterer The Hollywood Reporter.

Valget om helt at droppe filmen, der havde stjerner som John Cena, Will Forte og Lana Condor på rollelisten, kommer på trods af, at den sådan set var fuldstændig færdigproduceret og klar til at spille. Det estimeres ifølge Deadline at Warner Bros. kan nyde godt af en nedskrivning på godt 30 mio. amerikanske dollars, hvis ikke filmen frigives.

Læs også: “Skuespillerstrejke i USA slutter! Hollywood-produktioner starter op igen”

“Coyote v. Acme” var en live-action- og animationshybrid og ville have fokuseret på den klassiske tegneseriefigur Grimm E. Ulv, der efter et utal af mislykkede forsøg på at få fingrene i den lynhurtige jordgøg Hjulben, hyrer en lige så uheldig advokat for at sagsøge Acme, firmaet, der har solgt ham alle de fejlslagne fælder, maskiner og våben.

Filmen var instrueret af Dave Green og inspireret af en humorartikel af Ian Frazier i The New York Times.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: