Der har været meget stille omkring fortsættelsen til zombiekomedien ”Zombieland”, og mange havde anset projektet for at være død og begravet.

Se også: “”Zombieland 2” må vente lidt endnu.

Men ligesom i filmen, har de døde svært ved at forblive døde, og nu rapporterer hjemmesiden Deadline.com, at ”Zombieland 2″ alligevel bliver til noget.

Produktionsselskabet Sony har angiveligt genansat instruktøren fra den første film, Ruben Fleischer, til at stå bag kameraet til efterfølgeren.

Hvornår filmen får premiere er endnu uvist, ligesom det heller ikke er blevet offentliggjort, hvorvidt Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone og Abigail Breslin vender tilbage i deres roller.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Juiceren 8 år siden

Fedest, snakkede faktisk med kæresten den anden dag om at der gerne måtte komme en god efterfølger til den - der er masser af potentiale i historien.
Gravatar

#2 moulder666 8 år siden

Ingen Zombieland uden Woody eller Jesse! Alle de andre kan være ligegyldige, men sammenspillet mellem de to og clashet mellem deres personligheder er simpelthen genialt!

"You're a feisty little spitfuck, aren't ya."
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#3 Kaversmed 8 år siden

En Zombieland med Harrelson og McConaughey ville jeg gerne se :P
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...

Skriv ny kommentar: