Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 190

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  47%
 • Red Skull
  10%
 • Ultron
  8%
 • Erik Killmonger
  6%
 • En anden
  6%
 • Hela
  6%
 • Vulture
  4%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  3%
 • The Mandarin
  3%
 • Ego
  1%

#1

28. dec. 2017 19:36

Samtidigt skriver han også at Rian Johnson har lavet en all time great one, og at hans version af Luke giver os noget nyt.

Morten, du er bare ude efter denne film og undlader bevidst at skrive noget af det positive som Hamil skriver. Det er trættende.

Samtidigt forholder du dig kun til rotten, men på IMDB er TLJ langt fra den dårligste star wars. Du er ensidet og biased. Suk!

Det er for længe siden filmz har produceret noget af kvalitet. Få nogle flere og bedre skribenter. Jeg skrider.

#2

28. dec. 2017 19:49

Du er bare ude efter denne film og undlader bevidst at skrive noget af det positive som Hamil skriver.Sentrax (#1)

I sit tweet fortsætter Hamill videre med ros til "The Last Jedi" og Rian Johnson.Nyheden

Der er desuden vanen tro direkte link videre til det fulde tweet.

Filmz kommer aldrig kun til at dække den ene side af en historie. Derfor er der både kritiske historier og de positive.

Hvis du kun vil læse det positive, så kan du begynde her:

http://filmz.dk/the-last-jedi-med-naestbedste-aabning-the-force-awakens-stadig-stoerst

http://filmz.dk/star-wars-begejstring-jakob-stegelmann-elsker-the-last-jedi

http://filmz.dk/rotten-tomatoes-the-last-jedi-overgaar-alle-andre-star-wars

http://filmz.dk/oscar-kampagne-lucasfilm-sigter-efter-bedste-hovedrolle-til-mark-hamill

http://filmz.dk/the-last-jedi-reaktioner-bedste-star-wars-praestation-af-mark-hamill

http://filmz.dk/justice-league-og-star-wars-konkurrerer-om-effekt-prisen-til-oscar

http://filmz.dk/star-wars-hype-faar-biograf-aktierne-til-at-stige-frem-mod-the-last-jedi

#3

28. dec. 2017 20:04

#1 altså der står jo i nyheden at han roser Rian Johnson og filmen, og der er link til hele tweet og det er jo normalt nok at refererer til tomaterne når der har været flere nyheder, om det vedrørende filmen, skal ikke kunne sige om Mortan er biased men du virker helt sikkert til at være det :)

#4

28. dec. 2017 21:38

#1 meget mærkeligt kommentar. Hvorfor smutter folk ikke bare uden at tude?

Jeg er glad for at denne artikel bekræfter min egen holdning til filmen. Jeg hører ellers nærmest kun positivt om denne film.

#5

28. dec. 2017 23:31

#1 Nu siger Mark Hamill så også kun det man kan forvente af ham, så selvfølgelig bakker han sin instruktør op, som alle andre skuespillere også vil gøre, men under alle omstændigheder så ændrer hans tweet vel ikke ved din egen holdning til filmen, hvilket den heller ikke skal.

#6

30. dec. 2017 11:32

Er træt af tone Filmz' tone, som "konstant" er negativ.

Jeg sendte selv nyheden ind, som så blev skrevet samtidigt med - derfor fik jeg ikke kredits hvilket er fint nok. Men som et eksperiment skrev jeg nyheden i en positiv vinkel - big surprise Mr. Vejlgaard vælger en negativ vinkel. Siden filmen udkom så har nyhederne været vinklet negativt, selv når der er positive ting at skrive om. Der er en personlig bias her som jeg er træt af.

Det er sgu fair nok at være kritisk over for film, jeg bliver bare træt af det når det bliver gjort som Hr. Vejlgaard gør det. Med en overgjort sensationalistisk kritisk tone som Ekstrabladets, hvor formålet er at chokerer folk til at læse pisset..

Af de 7 nyheder du linker er 5 af dem skrevet før filmen er kommet ud og 2 af dem på præmieredagen. En af dem du påstår er positiv, er en opsamling af andre mediers anmeldelser, hvor din egen er 3/6.. Så du påstår at det er en positiv nyhed om star wars, selvom filmz' egentlige bidrag i den nyhed er negativt. Efter filmen er kommet ud har du vinklet dine nyheder meget kritiske. Nærmest som et personligt vendetta - og din anmeldelse af "En frygtelig kvinde" fik det bare til at flyde over ved mig. Den anmeldelse er det værste pis jeg længe har læst.

Filmz er faldet så meget i kvalitet siden jeg begyndte at bruge siden for 8 år siden. Så derfor vælger jeg lige at tude lidt inden jeg skrider. Smækker lige med døren. Jeg bliver næppe savnet, da jeg har læst mere end jeg har debatteret. Hvis Filmz absolut vil tiltrække læsere ved at provokere med dårlige anmeldelser af ellers gode film, som en eller anden Thomas Treo, så bliver det uden mine klik.

Morten den første anmeldelse jeg læste af dig var ikke så god, og du fik en masse hug i kommentarerne, men jeg tænkte at du lige skulle have en chance. Chancen er givet og din udvikling har altså ikke været til det positive. Snup et skrivekursus, få mere journalistisk integritet og få flere skribenter.

Min anmeldelse af dig er 1/6

</Sentrax>

#7

30. dec. 2017 12:54

Dermed kunne det tyde på, at den vanligvis åbenmundede Hamill har fået et hint fra Disney om at holde kæft, imens "The Last Jedi" stadig spiller i alverdens biografer.Nyhed (#0)

Jeg må tilslutte mig Sentrax og sige at denne form for spekulation ingen steder hører hjemme, i en sådan nyhed. Forekommer mig som en ligegyldig negativ påstand mod Disney.

Mark Hamill er ikke idiot, han er da udemærket klar over at hans oprindelige kommentar var i overkanten, og så endda til filmens premiere. Det er på sin plads at han trækker kommentaren tilbage.

#8

30. dec. 2017 13:29

#7 Det er altid en hårfin grænse, hvor meget spekulation/kontekst/analyse der skal tilføjes denne slags nyheder. Med tanke på hvor hårdt Lucasfilm/Disney styrer SW, så har de helt sikkert kommunikeret med Hamill i kølvandet på historien om, at han ret beset ikke kunne stå inde for den drejning, 'The Last Jedi' har taget.

Den form for ærlighed er uhørt og sjælden på det her niveau - derfor er det også en stor historie, da han pludselig fortryder sin ærlighed. Men du har ret, der er tale om en tilført spekulation, som måske i stedet skal være op til den enkelte - det overvejes nøje fra gang til gang, hvad som er passende.

Mere generelt kan jeg sige, at det ikke er unormalt, at Filmz får skudt i skoene, at vi er særligt efter udvalgte f(r)anchises. Et mindretal af hardcore fans af enten Marvel, DC, Star Wars, Jurassic osv. synes altid, at anmeldere og journalister er for hårde ved lige præcis deres 'hold'.

Men det er nu engang ikke Filmz, der har udtalt, at det ikke er vores Luke Skywalker - det er Mark Hamill. Derfor er det en historie - også når han fortryder den. Og den er altså ikke negativ - den er bare.

Vil man have ukritisk jubel-optimisme, så findes der et utal af begejstrede fan-blogs, der kun fortæller alt det gode. På Filmz insisterer vi i stedet på at fortælle det hele.

Som i dag blandt andet er, at 'The Last Jedi' er årets største film i de danske biografer: http://filmz.dk/top-10-star-wars-the-last-jedi-topper-i-de-danske-biografer-i-2017

#9

30. dec. 2017 17:59

At Mark Hamill fortryder sin udtalelse handler om at han er træt af at folk lægger ekstra ord i munden på ham, præcist som Filmz gør med nyheden om “Not my Luke”.
Det han reelt sagde i disse interviews var at Rian Johnsons version af Luke overraskede ham da han ikke havde tænkt på denne vinkel selv. Det betyder IKKE at han ikke bryder sig om den nye Luke, blot at det ikke var sådan han havde forestillet sig det selv. Der er stor forskel.
Fimz vælger den negative vinkel for at undersøgte sin negative anmeldelse af filmen.
Og så skylder I vidst lige at bringe Mark Hamils efterfølgende Tweet hvor han understreger at Musen ikke har været efter ham! https://twitter.com/hamillhimself/status/946887382858547200

#10

30. dec. 2017 18:23

#9 Han skriver ordret, at der har været kreative uenigheder, men at han fortryder, at han har delt dem med offentligheden.

Og tak for tippet: Det nye tweet er nu tilføjet nyheden, så nuancerne er med.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger