Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 179

Bedste Liam Neeson-film?

 • Schindlers liste
  54%
 • Taken
  35%
 • En anden film
  5%
 • The Grey
  4%
 • Non-Stop
  1%
 • Sidste stop
  0%
 • Run All Night
  0%
 • Begravet i fortiden
  0%

#1

7. jan. 2018 12:01

Ja, de virker godt nok ikke glade for at indrømme det. Vi før nok at se i løbet af i år om flere eller færre vil tage i biografen. Jeg prøvede lige at se Top Gun i VR i 3D igennem BigScreen VR Beta, et event som blev holdt af BigScreen udviklerne og filmselskabet der i sin tid lavede Top Gun mener jeg det var. Så de kørte Top Gun i 3 eller 4 forskellige virtuelle sale hvor man så skulle joine lige inden næste fremvisning. Eventen var gratis da det var en stress test for at se hvor mange mennesker man kunne have med i eventen uden at det blev et problem for dette system.

Jeg så kun lige de første 10-20 minutter. Det er en god film men det var også mest for at se hvor godt det fungerede. Det lyder til at man måske vil bruge dette på en større plan med premiere film.

#2

7. jan. 2018 12:03

Ahh, havde ikke set der også var en nyhed om biograf billet salget i USA... ser ud til at Streaming er begyndt at æde sig ind i biograf markedet. Så sker det nok også i Danmark inden for de næste 2 år. Så må vi se hvad vores "lokale" biograf formand har at sige til det da han vidst længe har stået fast på at det netop ikke burde være noget problem for biograferne.

#3

7. jan. 2018 12:14

Det de kunne gøre som er gjort i England er at indføre medlemskort+betaling, så man får et beløb på 100-200 kr. om måneden kan gå ind og se alle de film man vil. Det har øget folk at gå i biffen og man får en mere stabil indtjening over året.

Med det sagt så er det også fedt at man kan se nye film på netflix i stedet for i biffen. Men der er alligevel ikke noget der slår biograf oplevelsen ved en stor blockbuster.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#4

7. jan. 2018 12:16

Måske skulle de bare til at lave bedre film, eller skære ned på budgettet på filmene, så de ikke koster de afsindige summer at producere. Det er yderst sjældent at en film bliver dobbelt så god, fordi der bliver smidt dobbelt så mange penge efter den. Jeg så GofTG 2 og forlod salen skuffet over resultatet, og har ikke set de efterfølgende MCU film, jeg så Justice League, som for mig er den dårligste film jeg har set i 2017, så kommer højst sandsynligt ikke til at se den næste DCEU film.

Problemet er nok mest at de er fokuseret på de store budgetter. Prøv at se på Blumhouse, der med et budget på få millioner dollars, kan give en box office, der er mange gange større. Og altså, jeg gider ikke event-film, hvis der ikke er nogen ordentlig historie.

#5

7. jan. 2018 13:59

kan (selvretfærdigt :) ) sige at jeg stort set ikke streamer, men først og fremmest ser film på dvd/Blu-ray (købt eller lånt på bibliotek) og i biffen. Men jeg er nok en uddøende race :)
Et månedskort til biffen vil helt klart være biografernes bedste våben mod streaming, og der ville også blive set flere (mindre) film og kiosksalget vil øges betragteligt. Whats not to like!

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#6

7. jan. 2018 14:35

#4 Ja, som det er nu bliver de netop ved med at forvente større og større salg af billetter hvert år eller at de kan sælge lige så mange som nogen af de mest sælgende film. Det er ret høje mål at sætte og det er jo netop ingen garanti bare fordi man smider en afsinding mængde penge efter det.

#7

7. jan. 2018 14:36

Jeg er helt holdt op med at gå i biografen.. Fra at se ca. 4 film om måneden før i tiden,til nu ingen. Grunden er priserne samt kvaliteten. Mine lokale biografer er bare for ringe,en nordisk film og en "uafhængig" og begge lider af dårlig teknisk kvalitet,som er alt fra for høj lyd til forkerte indstillinger, for mørk 3D,ingen atmos,til beskidte toiletter. Jeg har brokket mig et par gange,men biograferne er ligeglade.For eksempel,det er jo meget dyrt at skifte lamper i cinema projektorer,så man strækker den lige en tand for meget,og er du "heldig" at komme på besøg i tiden hvor et skift burde være foretaget,ja så skal du ihvertfald IKKE se en 3D film,da du intet vil kunne se i mørke scener,for eksempel hele mine sekvensen i hobitten.. En indstillingsfejl viste sig at være fordi biografen havde 2 projektorer stående i en vinkel,1 analog og en digital,og det synes de ikke var noget problem,selvom hele billedet var skævt på grund af vinklen af projektorene,så keystone var helt ude af proportioner,yderst anstregende,og man kan jo ikke få pengene tilbage hvis man vælger at gå ud og brokke sig,de siger bare ærgeligt sonny boy.

Dertil kommer alle de medmennesker der er fuldstændig undefor pædagogisk rækkevidde,som snakker højlydt,eller bruger mobil osv,og det kan jeg slet ikke klare. Så derfor har jeg min egen biograf i dag,som er teknisk bedre end mine lokale professionelle biografer,med atmos,og ordentlig 3D på kæmpe lærred.. Og det bedste af det hele,jeg kan pause filmen når jeg skal på lokum,som er rent og fint!!

#8

7. jan. 2018 19:07

Det de kunne gøre som er gjort i England er at indføre medlemskort+betaling, så man får et beløb på 100-200 kr. om måneden kan gå ind og se alle de film man vil. Det har øget folk at gå i biffen og man får en mere stabil indtjening over året.

Med det sagt så er det også fedt at man kan se nye film på netflix i stedet for i biffen. Men der er alligevel ikke noget der slår biograf oplevelsen ved en stor blockbuster.Snipp (#3)

Helt enig, en abonnement service vil være vejen frem, det de mister på billetsalg får de jo ind igen ved sodavand og popcorn. var til billig biodag for lidt siden, alle film for 50 kr. men til gengæld var biografen fyldt som aldrig før og køen i kiosken var enorm, så det var sikkert en af biografernes mere indtjenende dage

#9

7. jan. 2018 19:17

#8 hele problemet med det, er balancen, i de fleste biografer tjener de ikke noget på billetsalg, alt overskuddet er i sodavand, slik og popcorn, så hvor mange flere skulle gå i biografen før det gik op ? de har helt sikkert kigget på mulighederne, og er åbenbart kommet frem til at det ikke indtil nu, har kunne betale sig, ellers ville vi allerede have det.

og ja på biodag, går folk bananas, men hvis billetter altid kostede 50 kr, ville der næppe efter den første måned komme gennemsnitligt dobbelt så mange, til alle forestillinger, og så er det jo ligesom ligemeget.

#10

7. jan. 2018 20:07

#8 Ja jeg var også i biffen den dag med 50 kr. Aldrig har jeg oplevet så mange mennesker i biffen før og der var godt nok gang i kiosken med lange køer.

#9 Altså biografer betaler jo allerede penge for at have filmen, så om der kommer 50 eller 1000 er ligemeget. De har stadig betalt for det samme. Og pointen er jo at hvis de indfør det her klubkort via abonnement, så kan de få lokket endnu flere til som vil bruge penge i kiosken og folk som kommer i biffen. 200 kr. er alligevel 2 film som man skal se om måneden, og jeg tror nok folk vil strømme til. Så kan det jo være at de sænker kioskpriserne (Hvilket jo aldrig vil ske, men man kunne da håbe). Det er jo lige præcis blevet confirmed i england at de får en højere indtjening, da der kommer mange flere til og kiosksalget er gået opad.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#11

7. jan. 2018 20:15

#10 tja nu betaler de en procentdel af indtjeningen såååå det hænger jo ikke helt sådan sammen for dem, en procentdel som nok ville stige, med sådan et abonnement, eller generelt lavere priser, og alle de undersøgelser har vist at det ikke ville ændre folks biografvaner andet end lige den første måned eller to, lige meget hvor meget du så end mener det ville ændre dine.....og du kan altså ikke helt sammenligne med england, det er et andet land med andre omstændigheder, og andre muligheder forhandlingsmæssigt når det kommer til film.

siger ikke det ikke ville virke, siger bare at selvfølgelig har de tænkt over det og undersøgt det, og grunden til vi ikke har det endnu, er at indtil nu har det ikke kunne betale sig for dem, om det ændre sig ved jeg ikke, men hvis deres undersøgelser viste det ville give øget salg, var et sket for år siden.

#12

7. jan. 2018 20:21

det er ikke helt så simpelt opbygget som snipp tror. det er der nok ingenting der er.

#13

7. jan. 2018 20:33

#11 Gør de det? Så tager jeg nok fejl. Men det kan da ikke være så høje %'er alligevel? eller hvad? Det variere nok alt efter hvilken film går jeg ud fra. Men tror da stadig at det vil lokke flere til og det er jo ikke sikkert at alle kommer ind så mange gange om måneden for at se biffen. Men de er pænt glade for det i England og USA og selvom det er et andet land, så er det stadig et vesten land som Danmark og jeg tror da nok det er potato, potato forhandlingsmæssigt. Tror altså ikke der er nogle særlig stor forskel der. Men fair nok du ikke tror det kommer til at virke - jeg siger bare hvad jeg har læst så er det en succes. Der var en nyhed tidligere i år hvor en eller anden talsmand for biograferne i Danmark kunne godt se det gode i det, og overvejede at det skulle komme til Danmark.

Ved ikke hvorfor du ikke vil have det abonnement service?

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#14

7. jan. 2018 20:39

#13 Jeg kan ikke huske hvor jeg har det fra, men jeg mener, at biograferne selv beholder omkring 30% af billetprisen. De tjener næsten kun penge på kioskerne.

#15

7. jan. 2018 20:40

de betaler mellem 45 og 60 procent af indtægterne til filmselskabet så det er en ret stor del og så er der jo også lige skat og den slags oven i :)
der er stor forskel forhandlingsmæssigt, bare se på potentialle kunder, i USA, UK og DK hvor tror du der er flest, og hvem tror du leverer flest penge til filmselskaberne ?

sagde ikke jeg ikke troede det ville virke, har aldrig rigtig regnede på det, siger biograferne eller vel mest Nordisk Film og Cinemaxx ikke tror det vil fungere som tingene er nu, for ellers havde de taget det i brug.

jeg vil meget gerne have det :) men hvad jeg vil have og hvad der faktisk er muligt er jo ikke altid det samme.

#16

7. jan. 2018 20:58

#2 det er det jeg har sagt hele tiden, ikke for jeg gider til at diskutere med ham vi ikke nævner igen :D

#17

7. jan. 2018 21:11

#15 Med den logik så ville vi jo betale sindsyg høje priser i forhold til andre lande for ALLE ting, hvilket vi ikke gør. Og tror du ikke at filmselskaberne godt ved at vi er et mindre marked. Vi betaler sikkert stadig det samme. Det jo også derfor vi har billig medicin i fattige lande, hvor de betaler sindsyge høje priser i bl.a. USA. Wow det var vist lidt for offtopic - back to business

Det godt du gerne vil have det, så kan jeg ikke lige se hvorfor du vil diskutere så meget om det så? Det var jo nok med en kommentar som #8. Men anyway hvis de kun tjener penge på slik, popkorn, cola, så vil det jo give dem massiv overskud hvis de kunne få lokket flere til via abonnoment service. Der er jo ingen som siger at folk vil bruge det - det kan jo godt være at der er nogle som blot køber billeterne når de vil i biffen. Jeg siger bare det kunne være en ekstra indtjeningskilde. Så kunne de jo have abonnomenter alt efter hvor mange film man vil se (2-3 film, 3-5 film, unlimited film og så have ekstra tilføjelser i form af IMAX og 3D). Lige nu taber de jo penge på VOD, netflix og hvad ved jeg. Så de må over og tænke i nye baner, hvilket abonnoment service måske kan hjælpe med. De kan jo lave en prøveordning og se om de giver øget salg. Hvis ikke, så kan de jo bare slette fjerne det igen.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#18

7. jan. 2018 21:27

#17 tja det er så igen ikke sådan det hænger sammen, for i de fleste brancher betaler du ikke gennem procentdel af indtjening, så sammenligningen holder ikke.

du forstår det ikke helt, deres overskud kommer af salg af slik og sadavand og den slags, men deres overskud kommer derfra fordi at biograf billet salg dækker, det de skal give filmselskaberne, husleje, løn og den slags, så hvis du effektivt fjerner det så skal der godt nok købes meget slik og sodavand, plus at med en abonnements ordning vil de sandsynligvis stadig skulle betale, det som filmselskabet havde fået hvis folk der nu går "gratis" i biografen havde købt en billet, så hvor er alle de der ekstra penge du mener de vil tjener ? det bliver jo ikke pludselig gratis at kører en biograf og at vise filmene bare fordi at man laver en abonnements ordning.

jeg diskuterer det fordi at du ikke forstår hvordan deres forretning kører, er ikke uenig i at det ville være dejligt, forklare dig bare hvorfor vi ikke har det, og hvorfor det ikke nødvendigvis bare er en automatisk guldmine, det er jo altså ting de jævnligt snakker om, og de ville med det vuns indfører det hvis de følte der var økonomisk gevinst, og man må gå ud fra de ved mere om det end du gør ;)

de taber så heller ikke penge til netflix eller VOD som det er lige nu, det er jo ikke anderledes end da folk ventede til at leje den i blockbuster, så det er ikke på grund af VOD og netflix de taber penge, eller det er jo så også kun de amerikanske biografer der gør det, biografbranchen i det meste af verden klarer sig ganske godt, og det handler vist mere om de film der er blevet sendt ud i år, end det handler om VOD og netflix, det er jo alle de store franchises der har tjent mindre end de tidligere versioner.

er som sagt ikke modstander af abonnements ordning, ville elske det, men ville også elske at kunne flyve, eller spise hvad jeg ville uden at blive fed, sjovt nok er verden bare ikke indrettet til at give folk hvad de vil, hvilket mange har lidt svært ved at forstå :)

#19

7. jan. 2018 21:58

Der er ikke antydningen af bevis for at der er tale om at VOD-tjenester tager publikum fra biograferne. Det er gætterier, men en god forklaring, hvis filmskabere vil undgå at gribe i egen barm i forklaringen på nedgangen i besøgstallet i 2017.

Film er ikke et dagligt forbrugsgode som f.eks. toiletpapir eller håndsæbe. Forudsætningen for publikum ser film, er at der er noget værd at se. Og i 2017 har der bare ikke være tilstrækkeligt med film som publikum ønskede at se. Men når filmen har været der, som f.eks. ”Star Wars: The Last Jedi” har publikum stået på nakken af hinanden.

#2: Du gætter, uden antydningen af bevisførelse, jf. ovenstående. Og nej, streamingtjenesterne er ikke noget problem for biograferne, dårlige film er.

#4: Nemlig. At skære i budgetterne er dog ikke vejen frem. Publikum vil have store fede filmbøffer, ikke krummer.
Husk nu på at der går mindst tre år fra beslutningen om en film bliver taget til den får premiere. Alt muligt kan gå galt. Ingen tager en beslutning om at lave en dårlig film. Når beslutningen bliver taget er udgangspunktet så sandelig at filmen bliver god.
Blumhouse har en lille bitte niche, men at tro det er vejen frem, er beviseligt en dårlig ide.

#5: Nu er beslutningen om et månedskort ikke alene biografernes, men i hvor vid udstrækning de kan få leverandørerne med på idéen. Husk på at biograferne betaler procentvis af deres omsætning til leverandørerne. Hvis biograferne skal betale filmleje af den fulde billetpris til alle de der benytter et abonnementskort, går biografen hurtigt nedenom og hjem. Biograferne kan i øvrigt ikke i fællesskab besluttet at indføre et abonnementskort, det kan kun de individuelle biografkæder/biografer.

#7: Ja, lønningerne er også alt for høje. Lønudviklingen og priserne i biograferne har med stor nøjagtighed fulgt hinanden side 2000. Hvilken biograf referere du til?

#8+9: Se svaret til #5.

#10: Nej, biograferne betaler ikke det samme om der kommer 50 eller 1000. Biograferne betaler procentvis af deres omsætning til filmens rettighedshaver.

#11: Nemlig.

#12: Nemlig.

#13: Biograferne betaler helt op til 60 procent af deres indtægter til filmens rettighedshaver på store succes’er. Sidst den gennemsnitlige filmeleje blev udregnet af Danmarks Statistik, lå den på gennemsnitligt 44 procent. Filmlejesystemet er at regne som samme principper som det danske skattesystem.

#14: Korrekt. At drive biograf er voldsomt omkostningstungt.

#15: Nu har jeg jo altså ikke kendskab til biografernes nuværende afregningssystem. Men dine tal omfatter ikke alle biografer.

#16: Ja, du elsker også at gætte, uden antydningen af bevisførelse, så det går fint hånd i hånd med #2.

#18: Hvilken dejlig og helt korrekt indsigt.

#20

7. jan. 2018 22:32

#17 Du har nok ret, men jeg har bare set succes med det i udlandet - det er derfor jeg tror det kan hjælpe biograferne og dermed filmselskaberne i Danmark. Anyway jeg tror stadig der er gevinst og ingen kan lave min mening om undtagen hvis vi "prøver" det i Danmark. Men ja jeg har jo ikke styr på hvordan man driver en biograf/biografkæde.

#19 Tak for den gode indsigt Kim, jeg lærte noget nyt. Hvad er så løsningen til at øge biografsalget og dermed kiosksalget?

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#21

7. jan. 2018 22:43

# 19 ja hvad er så løsningen for at få flere i biffen og undgå den langsomme kvælningsdød til streamingtjenesterne? For jeg håber ikke sidstnævnte sker.

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#22

7. jan. 2018 22:45

#20 tænker der er meget arbejde, og mange ting der skal gå op, før det kan fungere, men tja hvis det gøres rigtigt kan det meste fungere, dog er det ikke bare at prøve det, da der skal laves alle mulige nye aftaler, og alt muligt andet godt, som så skal laves igen, hvis det ikke fungere, det er ikke bare at sige "hey lets try, vi laver lige et kort og vupti så kører det" :)

#23

7. jan. 2018 23:28

uden at ville gentage mig selv om biograferne graver deres egen grav på grund af stædighed.

Har en kæreste med måneds kort i england og intet giver mere mening.

1: tror snildt man kan sige personer med sådan en kommer dobbelt så meget.
dermed øger salg af vare.

2: det store beløb biograferne kan tjene ved dette skal dog findes i det faktum at folk ikke går alene i biograf.
så 1 person der gik i bio 10 gange kommer nu 20 gange. det min 40 billetter
gennemsnit nok 50-60 stk.

så hvis bare 20 ud af 60 ikke har kort betaler de stadig for det samme antal billetter som før blev solgt.

der til kommer mer salg til 60 personer.

som sagt biografernes idioti og mangel på evne til at forny sig med tiltag bliver deres død.
også kan Kim blive politiker.
lidt det samme der foregår på borgen

beklager evt stave fejl dårligt skrive sted.

#24

7. jan. 2018 23:43

#23 altså ud over at dit regnestykke går ud fra, at en person med kortet går i biografen 10 gange uden kortet, og at de altid går med mellem 1 og 6 personer, hvilket næppe gælder for alle folks biografture, især ikke hvis de går 10 gange, hvilket er langt over gennemsnittet, så ser det jo meget godt ud :)

dertil kommer så også, at jeg tænker sådan noget som par og/eller grupper, som går tit i biografen allesammen ville have et kort, så ender det pludselig knap så godt :)

men altså, det ville jo også komme an på pris og eventuelle begrænsninger, og alt muligt andet.

#25

8. jan. 2018 09:43

Nu kan jeg kun snakke for mig selv – Men det er hip som hap for mig om det er VOD eller en BluRay. Det der er afgørende er, om det er en film, der skal ses i biografen – Historien er da vigtig, jeg gider ikke se film med en usammenhængende historie, den må dog gerne være simpel eller set før, men historien kan ikke trække mig op af sofaen og ind i biografen - Stor, flot og spektakulær er det, der er afgørende om, jeg vil se i biffen eller hjemme, og så de sociale aspekter, men der kan jeg ikke helt gennemskue hvilke film der trække - ud over børnefilm.
Det er også blevet markant mere udtalt, efter at jeg har fået et større tv og lydanlæg, og når der kommer VR, er det nok helt slut for mig. Jeg ville aldrig sidde i et stort fyldt med fremmede i timevis med et head-set på fuldkommen afskåret fra mine omgivelser.
Jeg håber virkeligt at biograferne finder en holdbar løsning – jeg har rigtigt mange gode minder fra biografture, og vil gerne give mine børn nogle tilsvarende, men jeg er bange for, at der er vor tids cirkus, der er ved at dø en langsom død.

#26

8. jan. 2018 13:56

#20: Filmindustrien har et eneste fokus og det er at øge indtægterne, efter home entertainment-sektorens indtægter, siden 2009 er faldet med 67 procent. Der findes ingen bevisførelse for at et abonnementskort til biograferne vil øge indtægterne til at producere film for. Abonnementskortet er alene et konkurrenceredskab mellem biografkæder, ikke noget der øger indtægterne til at producere film for. Og det er nu engang filmindustriens fokus: Fortsat at kunne producere spillefilm i høj volumen, høj kvalitet og høj diversitet.

Men som svar på dit spørgsmål: Bedre film.

#21: Rolig. Biograferne er langt fra lukningstruede. Det er blot Filmz der i stor udstrækning – aldeles uden belæg – banker løs på krisetrommen.

#23: Biografernes eneste fokus er at sikre indtægter, så de film, I alle sammen elsker at se, fortsat kan produceres. Og ja, biograferne er stædige i det forehavende.

#25: Rolig, rolig. Den globale biografsektor havde sidste år en omsætning på 40 milliarder dollars. Det er rekord. Biografernes andel af filmindustriens forskellige indtægtskilder er i stigning. Så rygterne om biografernes snarlige død er stærkt overdrevne og i øvrigt helt uden belæg.

#27

8. jan. 2018 17:18

#26 Tak for svaret - Troede bare at i England siden det har været en succes med at få flere i biffen, så kunne det også gøres her hjemme - men hvis det du siger med at det ikke øger indtægterne, så ja, ved jeg ikke lige hvad der skal gøres. Men selvfølgelig har du ret i bedre film er vejen frem, måske mere originalitet og ikke de utallige af reboots/superheltefilm mm.

Du har ret i at filmz får det til at lyde som om biografkæderne er i fald og på vej på lukning om en del år. Men godt det ikke er sådan - vil nådigt have den lokale biograf går ned.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#28

9. jan. 2018 18:07

Altså at sige at det ikke er pga streaming tjenester og VOD er jo også gætteri og spekulation og at sige at det er pga. dårlige film er spekulation. Film er film og der er flere og flere gode film og serier som går uden om biografen. Begge dele går ind under kategorien fritids-underholdning, så at mene at det ikke kommer til at have en indflydelse på billet salget i biografer virker nu godt nok noget blåøjet for mig.

Jeg har hele tiden sagt at dette ville ske, og så må vi se hvad undskyldningen så bliver næste år hvor at jeg forventer billetsalget stadigt er stagnerende eller faldende. Sådan er det ikke i resten af verden? Mjaa... lad os nu se om det holder.

#29

10. jan. 2018 01:29

#24
regnestykket passer fint ser det som sagt selv gennem folk der lever med det.

i løbet af 6 måneder var min kæreste der feks 2 gange på 3 måneder siden hun fik det 11 gange med gennemsnit to andre så tre i alt.
med drikke og slik.
så ca 22 personer i bio på grund af hendes kort 1 af dem havde selv et.

#26 hvis det var tilfældet ville byograferne stoppe med at støtte ligyldige blandt andet danske film ingen gider at se.
samt holde på dårlige forretnings modeller
og bekæmpe de gode fordi de tror folk er dummere end de er.
bedste en hvilken som helst forretnung kan gøre er at lytte til deres kunder.
i denne branche er det omvendt bekæmp dem og sig de ikke ved hvad de snakker om når de om nogen ved det bedst.

#30

10. jan. 2018 01:56

#29 så hele din teori er bygget på en person ? du kan godt se hvorfor det er problematisk at drive en forretning på det grundlag ik ? jeg betvivler ikke at regnestykket passer på din kæreste, betvivler om det er en generel ting der er gennemsnitlig, eller ej, jeg kender forreksempel ingen dit regnestykke ville passe på, men sjovt nok baserer jeg ikke min mening eller fremtiden for en forretning, på min egen erfaring, bygger den på de undersøgelser som biograferne har lavet, biograferne har intet problem med nytænkning, de har et problem med nytænkning, de ikke tror vil give ekstra penge, hvilket er grunden til de undersøger ting, og de er kommet frem til noget andet end dig, indtil videre i hvert fald, gad vide hvem af jer der har mest erfaring og viden om det ?

hvad får dig til at tro de ikke lytter til deres kunder ? altså deres kunder er jo andre end dig, de har vel på årlig basis, 1,5 millioner forskellige kunder ? bare et gæt men hvis man er der en gang så er man jo en kunde, men det er kun dig de burde lytte til ? de lytter meget til folk, både kunder og andre, at du ikke får hvad du vil have betyder bare at det er et mindretal af de kunder de har som vil det, og så er det altså heller ikke nødvendigvis rigtigt at det bedste en hvilken som helst forretning kan gøre er at lytte på kunderne, nogen gange er det smart, andre gange er det ikke, lad os holde det til filmverdenen, ikke mange potentielle kunder var tilfreds med affleck som batman, han er sidenhen blevet fremhævet igen og igen som en af de få lyspunkter, skulle man have lyttet til kunderne der ? desuden er kunder ofte forskellige og vil have forskellige ting, der hvor det går galt er når man prøver at lytte for meget til kunderne, for sjovt nok mangler kunderne tit en del viden om situationer, og kan kun se hvad de føler de gerne vil have, uden at have tanke for hvad der kan fungere og hvad andre vil have, og bare det at du siger biograferne ikke lytter til kunderne viser du mangler en del viden om emnet, at de ikke altid giver kunderne hvad de vil have, er en anden sag, men det skal man heller ikke altid.

#31

10. jan. 2018 04:37

Mejse, du gør mig arbejdsløs. Gad vide om kblood, som absolut ingen ballast har for sine forudsigelser, holder inde når billetsalget atter stiger i 2018. Første uge lå 15 procent over sidste år, så det er da en god start på året. Én enkelt film kan ændre et middelmådigt år til et rekordår. Så følsomt er det.
Mejse: Det generelle problem med mange af Filmz brugere er, at de ser sig selv som centrum for hele kloden og mener man sagtens kan generalisere ud fra deres individuelle holdninger.
Det korte af det lange er, at abonnementskortet ikke giver en generel stigning i indtægterne i biografsektoren. Undersøgelser har da også vist at kortet først og fremmest henvender sig til heavy users, som dermed kommer billigere i biografen, men dog uden det giver større indtægter at lave film for. Mad og drikke har intet at gøre i det regnestykke. De indtægter giver ikke bedre grundlag at lave film for.

#32

10. jan. 2018 05:18

Så længe i er så tankeløse og ikke VIL forny jer selv eller følge med tiden, så må vi jo se hvordan der går. Selv hestevognen gik af mode på et tidspunkt.....

#33

10. jan. 2018 06:38

Så længe i er så tankeløse og ikke VIL forny jer selv eller følge med tiden, så må vi jo se hvordan der går. Selv hestevognen gik af mode på et tidspunkt.....Geekalot (#32)

med den retorik kommer du bare til at virke dummere end du reelt set er.

#34

10. jan. 2018 09:29

Hvis du dog bare tænkte sådan inden du trykkede indsend engang i mellem

#35

10. jan. 2018 12:22

#32 problemet er at det jo lige netop ikke er rigtig, biograferne vil gerne forny sig og gør det jævnligt, bare ikke på den måde du gerne vil have, men filmz brugere repræsentere jo altså ikke den gennemsnitlige biografgænger, så det er fint i allesammen råber op om de modarbejder kunder, og ikke vil forny sig, men det er jo kun ud fra et meget begrænset mindretals synspunkt, den generelle bruger ser altså tingene anderledes.

#36

10. jan. 2018 13:29

Den gode Geekalot kan ikke overskue konsekvenserne af egne forslag.
Jeg er enig i, at man generelt ikke kan ignorere forbrugernes ønsker, men hvis forbrugernes ønsker betyder at produktionen af det produkt de elsker, så må indstilles, ja, så er der gudsketakoglov mennesker som beskytter forbrugerne, så de ikke kommer galt afsted.

Jeg har altid drømt om at eje en Rolls Royce. Men jeg vil kun give kr. 2000 for den. Det er mit udtrykte forbrugerønske. Jeg har fortalt Rolls Royce at det er den pris jeg vil give, ellers er der en biltyv som vil give mig en Rolls Royce gratis. Hvor lang tid tror I der går før Rolls Royce må indstille produktionen?

Nordjyder mener det er dybt uretfærdigt de, gennem skatten, skal betale til Det Kgl. Teater og mener teatret bør flyttes til Nordjylland.

Nogle forbrugerønsker KAN bare ikke imødekommes, når ønskerne betyder at varen så ikke kan produceres.

#37

10. jan. 2018 16:26

#32 Er helt enig

#33 lol :D

#35 Det er jo en succes i England og i USA har moviepass jo lige rundet 1,5 millioner subscribers så det vokser sig da. Biograferne som har det er ihvertfald positive, da deres indtægter stiger. Jeg ved dog ikke hvad aftaler de har med filmselskaberne siden det kan lade sig gøre, men det utroligt i stadig ikke kigger til udlandet. Pointen i det her er, at biograferne må følge med tiden, og stoppe med deres sindsyge stigninger på billetter og slik/cola osv. - Kan huske da jeg var lille, hvor jeg var i biffen næsten hver anden weekend. Nu er det kun must-see film som der ikke er mange af - og ellers må jeg stream mig til resten.

Man skal også huske på at filmselskaberne er virkelige grådige (Bare tag et kig på disney) og de sindsyge høje produktioner,lønninger er jo sindsygt. Det er os som forbrugere der skal betale det. Man burde liige tage at sæt foden på bremsen og skære lidt tilbage.

#36 Det er jo det dejlige ved leasing ;) man kan få en bil til billige penge - en rolls royce koster nok en 10-20k om måneden, hvis ikke mindre ;)

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#38

10. jan. 2018 16:44

#36 Har totalt opgivet at snakke med dig. Du den klogeste og alle der ikke giver dig ret er uvidende idioter. Så med den holdning er der jo ikke noget at snakke med dig om.

#39

10. jan. 2018 18:38

#37 er med på at det fungere fint andre steder, men du ignorer fuldstændig udgangpunktet, det fungere de steder fordi at det, en måde at konkurrer med andre biografer på, der er slet ikke den samme konkurrence i de danske biografer, også meget sjovt for prøvede at google "movietheaters happy with moviepass" og der kom ikke en eneste positiv artikel frem på side 1 :P så ved ikke hvor meget de faktisk jubler over det ;)

men altså det er jo også svært at forudse, de ville tabe rigtig mange penge på at give mig et abonnement, tror ikke jeg kender nogen der reelt ville gå mere i biografen, men jeg kender også mest casual biograf brugere, som har råd men bare har andre prioriteter, så altså det er jo ikke så nemt som at alle ville rende i biografen hvis de kunne, tænker også forskellen på da du var lille og idag er at du selv betaler nu :P

#40

10. jan. 2018 23:11

#29
Mejse nu må du simpelthen stoppe dig selv.

Jeg skriver en masse, men du formår altid at kommentere ting jeg ikke skriver som om jeg skriver det.

Kender du udtrykket et eksempel..
Det er det min kæreste er, det var det tallene var før.
Fint du har din mening, fint du uenig med mig og vil kommentere det.
Men lad nu være med især når jeg faktisk forklare det jeg siger, at sige jeg siger eller mener ting jeg så netop ikke siger noget om.

Det jo ikke bare min kæreste.
Hun er udgangs punktet. modsat dig bor hun i England.
Det mange. dermed passer det jeg siger fuldstændigt om du er uenig eller ej eller af personlige oversager ikke mener det godt for Danmark.
Det på dig. det dit syn.
Men lad nu være med at sig jeg siger, og mener og kan godt selv se problemer når jeg hentyder til.
Jeg siger lige præcist det jeg skriver og ikke andet, og alt det du kommentere hver gang du svare på noget jeg skriver er sjovt nok noget jeg ikke har sagt.
SÅ STOP DET.. TAK..
Hvad er meningen med at kommentere ellers.

Og selv hvis du læser så det jo netop ikke bare min kæreste men mange mennesker som udspringer sig fra hende.. så selv med din udtalelse om hvad du tror jeg siger eller mener. er forkert fordi det netop omhandler flere personer..

Det du siger omhandler kun dig selv. så måske det er det der ikke hænger sammen..

Ønsker du at svare. gør det venligst kun på det du kan læse jeg har skrevet..
mange tak.

#41

10. jan. 2018 23:41

#40 hvad præcist er det du mener jeg siger du har sagt som du ikke har sagt ?

altså regnestykket om, at en med abonnments kort, trækker flere i biografen, der er din kæreste jo udgangspunktet, at hun trækker flere folk ind var jo netop din pointe, altså er regnestykket baseret på hende, altså en person.

og jeg jeg kender udtrykket et eksempel, men du bruger eksemplet til at bekræfte din teori, og så er det vel okay man påpeger der er visse huller i dit eksempel ?

nu er det jo dig der siger, ting jeg ikke har sagt, har aldrig sagt jeg ikke mente det var godt for danmark, har forklaret hvorfor biograferne ikke har indført det endnu, og hvorfor de ikke ser det som den guldgrube du mener det er, og tænker de ved mere om det end dig :)

er ikke lige helt klar over hvad du hidser dig sådan op over, det er da lige netop ikke meningen med noget som helst, og nej meningen med at kommenterer er ikke kun at snakke om hvad du har sagt, som du også lige har bevist, det er at udvikle diskussionen om et emne.

#42

11. jan. 2018 00:05

der bliver godt nok snakket forbi hinanden i denne tråd. prøv at stop og og læs hvad modparten rent faktisk skriver. det kan godt være i finder kim pedersen bundprovokerende men han tager jo ikke fejl i denne sammenhæng. hvis det økonomisk kunne svare sig tror i så ikke at et abonnementskort for længst var blevet introduceret? de danske biografer vil jo lige netop gerne tjene penge og det er derfor at de har introduceret 100 andre nye ting i løbet af de sidste par år og har mange flere ting liggende på tegnebordet.

#43

11. jan. 2018 00:14

#42 exactly

#44

12. jan. 2018 09:17

#37: Du burde nok lige sætte dig lidt mere grundigt ind i Movie Pass, inden du gør dig klog på dette emne. Biograferne har intet med Movie Pass at gøre. Det er et privat selskab som tilbyder deres kunder et abonnement, men de betaler biograferne fuld pris for billetten. Det siger næsten sig selv at det firma snart går konkurs.

Og nej, de amerikanske biografer er ikke positive overfor Movie Pass.

Biografernes prisudvikling følger med stor nøjagtighed lønningsudviklingen. Så ja, lønningerne er også steget helt sindssygt.

Ingen tvinger dig i biograferne. Men det er altså udbud og efterspørgsel der afgør prissætningen.

Sikke en forretningssans du har. Du mener seriøst leasing er billigere end selv at lægge købsprisen?

#38: Nok det klogeste. Dine rabiate synspunkter har jo intet afsæt i virkelighedens verden. Interessant er der da at du føler behov for at skrive ”har totalt opgivet at snakke med dig”. Så gør det dog, mand! I modsætning til dig beskæftiger jeg mig professionelt med præcis disse problematikker og jeg præsenterer facts, som du ikke anerkender. Det er der ikke så meget at gøre ved. Du har et problem, ikke jeg.

#42: Nemlig. Jeg skal da beklage at virke provokerende. Herregud, jeg præsenterer jo blot de barske realiteter.

#45

12. jan. 2018 10:12

#44 Nej dem du repræsentere her et problem. Men det finder de nok ud af en dag. Spørgsmålet er blot om det er for sent ....

#46

12. jan. 2018 11:45

#44 Jeg ved godt at MoviePass ikke er ejet af biograferne, men de har alligevel 1,5 millioner subscribers og det er pænt fedt du kan gå i biffen 1 gang om dagen på det. Biograferne må jo åbenbart være glade for det, siden der er biografkæder som godtager de billetter der kommer fra moviepass ellers havde alle jo sagt nej.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#47

12. jan. 2018 15:27

#46 der er forskel på at kunne lide noget og accepterer det :) plus de jo stadig har den samne indtægt med moviepass det er moviepass der ender på røven

#48

12. jan. 2018 19:54

¤47 Det sagde de samme om Netflix, inklusiv din (far) Men de trives stadig i stor fremgang. Hvor det eneste man høre om krise er ved biograferne. Men det har jeg jo total ingen beviser for det jeg siger så det jo det rene vås jeg kommer med. Sorry Kim kom der lige i forkøbet.....

#49

12. jan. 2018 20:04

#48 netflix trives altså ikke i stor fremgang, og betaler ikke fuld pris for billetter til biograferne uden at få de samme indtægter, du kan slet ikke sammenligne de to ting

#50

12. jan. 2018 20:21

#48 hele moviepasses forretnings strategi, er jo at håbe de får medlemmer nok til at kunne presse biograferne, til at give dem lavere priser, lige nu er det ikke noget de kan tjene på overhovedet, og i forhold til netflix kører de kun rundt, fordi at bankerne holder hånden under dem, så de kører altså ikke med stor fremgang, selvom de får flere brugere, men så snart det stopper med at stige, er de færdige.

men igen du kan altså ikke sammenligne de to ting :)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger