Paramount og Hasbro har bestilt to “Transformers”-manuskripter.

Efter fem “Transformers”-film instrueret af Michael Bay blev det i 2018 tid til et blødt reboot med “Bumblebee”.

“Bumblebee” blev den suverænt bedst anmeldte i franchisen, men også den med det dårligste billetsalg – dog ud fra et markant mindre budget end Bay-filmene.

Nu er Paramount og Hasbro klar til at fortsætte udvidelsen af “Transformers”-universet med hele to nye film.

James Vanderbilt er hyret til at skrive den ene “Transformers”-film. Vanderbilt har skrevet film som “Zodiac” og “Independence Day: Resurgence”.

Den anden “Transformers”-film skrives af Joby Harold, der tidligere har skrevet manuskripterne til “Kong Arthur: Legenden om sværdet” samt Zack Snyders nye “Army of the Dead”.

Læs også ‘“Bumblebee 2” får mere Michael Bay-action‘.

Planen er, at der skal åbnes op for flere handlingstråde i “Transformers”-universet – sandsynligvis med helt nye skuespillere, siger kilder til Variety.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 FelixtheAvenger 8 måneder siden

Lyder godt. Til helvede med Michael Bay.
Yippee ki yay, motherfucker
Gravatar

#2 Star Trek fever 8 måneder siden

James Vanderbilt er hyret til at skrive den ene “Transformers”-film. Vanderbilt har skrevet film som “Zodiac” og “Independence Day: Resurgence”.

Der er sku afstand mellem kvaliteten på de film

Få nu bare Bay med igen. Bumblebee var en tynd kop lunken te
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#3 Squeszh 8 måneder siden

"sandsynligvis med hele nye skuespillere, siger kilder til Variety."

Det er også bare træls når de bruger halve og kvarte skuespillere...
Gravatar

#4 Tyler Durden 8 måneder siden

FelixtheAvenger (1) skrev:
Lyder godt. Til helvede med Michael Bay.

Det er ikke Michael Bay der er hovedproblemet. Det er kildematerialet. Kæmpemæssige rum-robotter som leger lastbil, og som tér sig som teenagere, der igen og igen med stort spektakel ødelægger alt omkring sig. Transformers er, for mig, en hjerneløs, underlig, skabelse. Det er svært at tage seriøst. På noget som helst plan. Film for børn, der har dybde, sjæl og mening, eller er sjove... kan jeg sagtens forstå, og holde af... MEN disse monstrøsiteter??? I don’t get it! Et helvedes spektakel, så Bay og andre kan smadre ting på lærredet, meningsløst, med uintelligente talende lastbils-rumvæsner... :-(

Ps: Jeg så tegnefilmene som barn (7-10 år), og var ‘selv dengang’ forvirret! Rumvæsner skal have en vis form for intelligens, tænkte jeg, At krydse oceaner af planeter, stjerner og galakser, for at ende op som lastbiler, var da sørgeligt ;-)
"I love the smell of napalm in the morning..."

Skriv ny kommentar: