Det er ikke alverden, men her lige inden Comic-Con så har lidt også ret. Fem nye spots præsenterer de fem helte, der til sammen danner “Justice League”.

Se også: Zack Snyder forlader “Justice League” – erstattes af Joss Whedon

Det meste er genbrug fra tidligere, men der er dog enkelte nye glimt af Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg og The Flash gemt i de fem spots, der præsenterer de fem helte enkeltvis.

Ellers er det bare at vente på Comic-Con, hvor vi får den første fornemmelse af, hvordan Joss Whedon vil ændre “Justice League” i forhold til Zack Snyder.

“Justice League” får premiere d. 16. november.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 LukeStarkiller 10 måneder siden

Ikke så meget nyt i forhold til de trailer teaser vi fik før teaser traileren i marts. Jeg kan dog se i den med Batman, at der er kommet et nyt klip med Gordon. Ellers syntes jeg kun, der er blevet tilføjet nogle lyd effekter til Aquaman og Cyborg. Flash er helt sikkert den, der har fået flest nye klip og et, der er blevet længer. Wonder Woman syntes jeg er identisk med den tidligere.
Syntes selv at den med flash er bedst, glæder mig ret meget til filmen, og syntes indtil videre at det man har set virker lovende.

Skriv ny kommentar: