Det bliver ikke Zack Snyder, som gør “Justice League” færdig. Tilbage i marts begik DC-instruktørens datter selvmord. Det får nu personlige og professionelle konsekvenser. Snyder holder pause fra jobbet – Joss Whedon tager over.

Se også: Første trailer: Superman viser sig ikke i “Justice League”

Det er The Hollywood Reporter, der skriver, at det ikke bliver Zack Snyder, der gør post-produktionen færdig på “Justice League” i kølvandet på familie-tragedien:

”Jeg har besluttet at tage et skridt tilbage fra filmen for at være med min familie, være sammen med mine børn, som virkelig har brug for mig. De har det alle hårdt. Jeg har det hårdt,” siger Snyder.

Den 20-årige datters selvmord fandt sted tilbage i marts. I første omgang vendte Zack Snyder dog tilbage til arbejdet med “Justice League”, men den gik altså ikke:

”Jeg troede, at det var en måde at bearbejde sorgen på at vende tilbage til arbejdet, bare at begrave mig selv i det.”

Zack Snyder står bag de første to DCEU-film – “Man of Steel” og “Batman v Superman” – men må altså nu se Joss Whedon gøre arbejdet færdigt med “Justice League”.

Joss Whedon er bekendt med at arbejde med store superhelte-produktioner, idet han står bag “The Avengers” og “Avengers: Age of Ultron”.

Det var planen, at Whedon skulle debutere som DC-instruktør med “Batgirl”, men det bliver altså nu fremrykket.

Dog er alle de primære optagelser i hus, så der bliver kun tale om ekstra optagelser og post-produktion, som Whedon får ansvaret for.

“Justice League” får premiere d. 16. november.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 kblood 3 år siden

Virkelig? Og det er ikke første april? Det går ret meget imod hvad Joss Whedon eller har snakket om. Lidt komisk egentlig hvis han ender med at lave både the Avengers og Justice League :)
Gravatar

#2 Geekalot 3 år siden

#1 han har altså før udtalt han godt kunne tænke sig at lave et projekt for DC også :) Men gør da absolut intet at det lige er ham de har fået til det, kan være det kan får det rette spor :)
Gravatar

#3 kblood 3 år siden

#2 Jo, men han sagde først at han var færdig med superhelte film, og så blev det til, måske hvis det var en kvindelig helt... og nu så at han instruere en film i stil med Avengers igen, som ellers var det der var ved at få ham helt væk fra superhelte film?

Hvis det bare var Wonderwoman eller sådan noget han skulle instruere, så ville jeg ikke have skrevet at det var meget imod hvad han ellers har snakket om.
Gravatar

#4 Geekalot 3 år siden

#3 Jo det hvis egentlig rigtig nok :) Godt huske det nu du skriver det med en kvindelig helt :)
Gravatar

#5 Mejse 3 år siden

er det ikke lidt irrelevant hvad han tidligere har sagt ? det er jo ikke som om han er det første menneske i verden der ændre mening :)
Gravatar

#6 Daydreamer 3 år siden

Nu kunne det også være - bare en tænkt situation - at han har fattet medlidenhed med sin kollegas utroligt triste situation og har valgt af træde til for at hjælpe. Usandsynligt, I know, men jeg tænkte, at den alligevel fortjente at være med i opløbet.^^
Gravatar

#7 Mejse 3 år siden

nu du har vendt den kunne det jo også tænkes at de faktisk kender hinanden og er gode venner :) ville gøre det endnu mere sandsynligt at han ville spørge om abrams kunne færdig gøre det
Gravatar

#8 SublimeKen 3 år siden

#3

Nu er det jo også kun reshoots han skal instruere, samt stå bag postproduktion delen. Zack Snyder har allerede gjort en stor del af arbejdet. Med Avengers 2, stod han for det hele, gennem hele processen, og det kan jeg godt forstå han ikke vil igen. Dette er lidt en anden sag mht energien og tiden han skal lægge i det. Justice League kommer til November, så det er ikke flere år han skal bruge på dette projekt heller.
Gravatar

#9 kblood 3 år siden

#5 Tjaa, synes da nu ikke det er helt irrelevant at nævne at man ikke lige forventede at dette ville ske, når nu han har sagt de ting han har sagt. Det sidste jeg hørte fra ham var noget om at han ville lave en film eller serie med en kvindelig stjerne igen... og så kommer dette pludselig.

#8 God pointe. Det var den ret store arbejdsbyrde med Avengers 2 som vidst var for meget for ham, så dette vil nok have haft en del at sige for at han gik med til dette.

Skriv ny kommentar: