Brian Austin Green, som primært huskes som den musikalske David Silver fra “Beverly Hills 90210”, ser gerne, at han får sit helt store filmgennembrud som skurk i den næste “Batman”-film, der skal følge op på den yderst succesfulde “The Dark Knight”.

Green, som spillede sig selv i “Domino” og også har en rolle i serien “Terminator: The Sarah Connor Chronicles”, kan fortælle, at han er mere end villig til at påtage sig rollen som Mr. Edward Nygma – bedre kendt som The Riddler eller Gækkeren.

”Jeg vil hjertensgerne spille Gækkeren,” proklamerer Brian Austin Green til MTV News. ”Jeg håber virkelig ikke, at de forsøger at erstatte Heath [Ledger] og tager Jokeren med igen. Og Two-Face er væk, så de har brug for en ny skurk, og Gækkeren giver mening.”

”Det vil tage års forberedelse,” fortsætter Green. ”Det er hårdt. Heath satte en ny standard, hvilket jeg synes er fantastisk for tegneserie- og filmfans.”

Allerede før “The Dark Knight” havde sit indtog i biograferne, har der huseret en overflod af rygter omkring hvilken skurke, den natsorte ridder skal stå overfor i den uundgåelige tredje film i serien. Hverken Warner Bros. eller instruktøren Christopher Nolan har dog annonceret nogen konkrete planer for den tredje film endnu.

Fanspekulationer har derfor ført til mange kreative forslag til den næste “Batman”-film, hvilket bl.a. har resulteret i en fanlavet teaser-plakat til den potentielle film. Den falske plakat, der er lavet i stil med med dem til “The Dark Knight”, og som tydeligvis indikerer Gækkerens involvering, kan findes online hos JoBlo.com.Vis kommentarer (45)
Gravatar

#21 Michael Andersen 14 år siden

#19 Det er heller ikke på tale. Nyheden er bare en forklædt ansøgning.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#22 blahblah 14 år siden

Hvem vil ikke spille Riddler? Jeg mener seriøst, der må sgu da være en halvanden hundrede tusinde skuespillere derude der gerne vil være med i Worlds Greatest Detective eller hvad den nye Batman kommer til at hedde (personligt håber jeg på Knightfall).
Gravatar

#23 gi-jones 14 år siden

Faktisk er jeg ikke helt sikker på hvordan sådan en nyhed overhovedet sniger sig herind. Altså det eneste der er sket er, at en eller anden noname skuespiller fra verdens usleste tv-serie har udtalt at han ser sig selv som den næste Heath Ledger. Derfor behøver vi da ikke høre om det.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#24 SteeN! 14 år siden

Han skal bare holde sig laaaaangt væk!
"Ja ja - du flyver og hvad så?"
Gravatar

#25 PredatorX 14 år siden

Nu er det her jo bare en lam udtalelse fra ham selv. Ikke Nolan eller nogle andre key players, så hvorfor overhovedet give det opmærksomhed? Nyheds filter tak.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#26 filmz-LBA 14 år siden

Nej! David Silver skal IKKE være med i dette Batman-univers, som er blevet så perfekt. Two-Face vender tilbage. Basta! Jeg tror næppe, at Nolan har planer om at gøre Joel Schumacher efter.
Gravatar

#27 filmz-ChesterB 14 år siden

nej. bare nej.
forfeit the game stop the talkshow pride up the what your time to know
forfeit the game cuz tomorrow
when it's all done you read what you sow
Gravatar

#28 filmz-ChesterB 14 år siden

helt ærligt, jeg er da også skuespiller og har haft roller i diverse store teater opsætninger og mindre roller i film, og jeg vil da også gerne spille the Riddler! så nu kommer jeg åbenbart også op på forsiden eller? FUCK BEVERLY HILLS CLASSIC!
forfeit the game stop the talkshow pride up the what your time to know
forfeit the game cuz tomorrow
when it's all done you read what you sow
Gravatar

#29 Lawman. 14 år siden

#26 jo da! Glæder mig til at se Robin og Batgirl, det blir så svedigt!
Gravatar

#30 Winniepooh 14 år siden

Ja og jeg vil gerne spille Catwoman overfor Christian Bale Brian, men jeg kender mine begrænsninger.....
You talk to God, you´re religious. God talks to you, your psychotic" --Dr. House

Skriv ny kommentar: