Netflix valgte ikke at gå videre med en efterfølger til ‘A Knight’s Tale’ efter at konceptet blev testet dårligt.

Instruktør Brian Helgeland afslørede de to plotideer, han præsenterede for Sony-studiet.

Helgeland fortalte Inverse, at efter udgivelsen af den første film fra 2001 med den afdøde skuespiller Heath Ledger, blev der solgt en efterfølger til studiet Sony og derefter til Netflix. Det første koncept var en “meh” for Sony – det andet nåede til Netflix’s skriveborde. Streaminggiganten trak sig tilbage, efter at de besluttede, at konceptet til ‘A Knight’s Tale 2’ ikke ville være “vellykket” blandt dets publikum, sagde Helgeland.

Det første koncept:
“Da vi afsluttede ‘A Knight’s Tale’, tænkte vi allerede på at lave efterfølgeren som en piratfilm,” sagde Helgeland.

“Plottet handlede om, at greve Adhemar kidnapper Jocelyn og tager hende til Konstantinopel. De ender som galejslaver, efter at deres båd er blevet fanget af pirater. Der er en fange på båden, der har et skattekort tatoveret på sin ryg, men han bliver ved med at blive pisket for ulydighed. Mændene melder sig frivilligt til at skiftevis blive pisket i stedet for denne fange, så kortet ikke slettes. Sony ville ikke lave det.”

Det andet koncept:
Det andet plot til en potentiel efterfølger handlede om Ledgers karakter Williams afkom:

“Der var en anden idé, der blev foreslået til mig, som handlede om Williams datter,” sagde Helgeland. “Paul Bettany ringede til mig, efter at han havde spist middag med Alan Tudyk, og fyrene havde en idé om, at William var død under en krig. Imidlertid har William en teenage-datter, der ønsker at dyste, men hun får ikke lov, fordi hun er en kvinde. Hun finder banden og de går med til at lære hende at dyste, men hun skal skjule, hvem hun er. De klipper hendes hår kort og hun taler med en dyb stemme, osv.”

Helgeland tilføjede: “Jeg præsenterede det for Sony, fordi de ejer rettighederne, og det virkede som om, de var interesserede i at lave det med Netflix og udgive det som en Netflix-film. Mit indtryk er, at Netflix testede dette efterfølgerkoncept gennem deres algoritmer, der indikerede, at det ikke ville være vellykket.”

Netflix’s berygtede algoritme er faktisk det, der personaliserer en persons Netflix-forslag til dem. Så vidt vi ved, kører Netflix ikke potentielle film gennem et magisk software for at sikre kompatibilitet med sit publikum.

 



Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Johnny42 1 uge siden

Forbandede algoritmer. Den anden ide lyder faktisk interessant. Ideen er lavet før(bl.a. Mulan), men det er interessany at se sådan noget udfolde sig under forskellige forhold, også under ridder-tiden.

Det er sådan med algoritmer, der baserer sig på tidligere data, at så kommer der ikke noget nyt og der sker ikke nogen udvikling. Hvis man skulle have baseret sig på det, så ville man være stoppet med at lave superheltefilm med kvindelige hovedroller, og der ville heller ikke være kommet flere spil til film-/serie- materinger. Personligt glæder jeg mig til Furiosa, der sikkert heller ikke var blevet til noget hvis den var underlagt Netflix's algoritmer.
Gravatar

#2 Camain 1 uge siden

Den algoritme kunne med fordel have været taget i brug da Zack Snyder kom med Rebel Moon.
Så havde verden været et bedre sted..
//blessed are the cheesemakers

Skriv ny kommentar: