Spænd sikkerhedsselen og læg op til en ekstra solrig dag i et utopisk, plastisk paradis.

Med de første fortsat kølige, men solrige dage kan vi vente os i spænding på, at solens stråler kommer til at bade danskerne i varme. Mens solen skinner udenfor, kan man imidlertid vende snuden mod biografen og se et solskinsparadis på det store lærred. Greta Gerwigs “Barbie” rammer den 20. juli, og med den anden teater trailer får vi både bidder af historien og det farverige ensemble.

Historien er indtil videre, at Margot Robbies Barbie og Ryan Goslings Ken ikke længere er karakterer i deres eget lille dukkehjem. I stedet ønsker de at træde ind i den virkelige verden, men problemerne opstår selvfølgelig, når plastik fantastiske dukker kommer ud i en ikke så synderligt poleret verden.

Ikke desto er der også rigeligt af humor at finde i universet. Interaktionen mellem Ken og Barbie, som skal til at sove sammen, er komisk klasse (hvad ved plastikfigurer om sådan noget 👀). Samtidig er der også et kæmpestort cast af kendte mennesker, som assisterer Robbie og Gosling på deres eventyr. Blandt andet kan man finde Will Ferrell (“Anchorman”), Kate McKinnon (“Saturday Night Live”), Michael Cera (“Superbad”), America Ferrera (“How to Train your Dragon”), Kingsley Ben-Adir (“Peaky Blinders”), Rhea Perlman (“Sams Bar”) og Dua Lipa.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: