Hvad vil det sige at være menneske? Spørgsmålet udforskes i den første trailer til kommende eksistentiel sci-fi-film fra A24.

“After Yang” foregår i en fremtidig verden, hvor robotbørn kan købes som babysittere. Her forsøger en far, Jake (Colin Farrel), at redde sin datters robotfølgesvend, Yang, efter robettens mekanisme viser sig at være defekt.

Traileren teaser en sci-fi-film, der udforsker det menneskelige, og som samtidig er fyldt med smukke skud og en spændende ny verden at dykke ned i.

Efter sine roller i Yorgos Lanthimos-filmene “The Lobster” og “The Killing of a Sacred Deer” er “After Yang” slet ikke Farrells første A24-film, men traileren teaser en præstation, der meget vel kan fortsætte hans stime af fantastisk skuespil for produktionsselskabet.

Læs også: “‘The Batman’-spinoff: The Penguin får sin egen serie på HBO-Max”

Sammen med Farrell kan vi se Jodie Turner-Smith (“Queen & Slim”) som Jakes kone, Kyra, Justin H. Min (“The Umbrella Academy”) som Yang og den unge Malea Emma Tjandrawidjaja som datteren Mika.

“After Yang” er baseret på novellen “Saying Goodbye to Yang” af Alexander Weinstein og er skrevet, klippet og instrueret af “Columbus”-instruktør Kogonada.

“After Yang” har endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: