Selvom hverken Warner Bros. eller instruktøren Christopher Nolan har sagt god for en tredje “Batman”-film, har spekulationerne stadig været mange omkring, hvilke skurke den kappeklædte helt skal op imod, hvis projektet får grønt lys.

Aaron Eckhart, der spillede Harvey Dent i “The Dark Knight”, antydede under et interview med MTV for nylig, at den vansirede Dent muligvis stadig er i live.

”Harvey — hvis han ikke er død — er i alvorlig koma,” udtalte Eckhart til MTV. ”Og jeg er ikke sikker på, om han kommer ud af det. De trækker måske stikket på ham.”

Da Nolan først fremlagde planerne for “The Dark Knight”, kunne han fortælle, at planen var at have Dent og Jokeren med i to film, hvor den ene havde Jokeren i fokus, mens efterfølgeren skulle omhandle Dents problematik med sin Two-Face-personlighed efter Jokerens retssag.

Spekulationer går derfor nu på, om der muligvis arbejdes på den næste “Batman”-film ud fra det originale historieudkast til den tredje film.Vis kommentarer (38)
Gravatar

#1 frz 14 år siden

Der er 3-4 år til filmen kommer, skal der virkeligt være næsten en nyhed om dagen indtil da? Det værste er, at den end ikke er på tegnebrættet endnu. Folk er jo sindsyge!
Gravatar

#2 natterjack 14 år siden

"Spekulationer går derfor nu på, om der muligvis arbejdes på den næste "Batman"-film ud fra det originale historieudkast til den tredje film."

I spekulerer muligvis, jeg gør ikke. Det er sgu da fuldstændig lige meget hvad Eckhart udtaler når alle ved at Nolan ikke engang er begyndt at skrive på en ny film. Slap nu af.
Gravatar

#3 lagoni 14 år siden

Hmm, jeg syntes hans 'make-up' var god i filmen, men lige på nyhedsbilledet her ser det helt forkert ud, ligner to billeder ovenpå hinanden.
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Gravatar

#4 Skeloboy 14 år siden

Filmz = Batman 3-rygtebørs...
Gravatar

#5 Highland Park 14 år siden

Jeg synes, at det lyder som om, at Eckhart tager pis på MTV. :)
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#6 Mercadian 14 år siden

Der er vel egentligt ingen nyhed i denne "nyhed"?
If practice makes perfect, but nobody is perfect, then why practice?
Gravatar

#7 Jayson P 14 år siden

Han får vel bare inopereret et elektronisk hjerte der skal lades op med en kæmpe strømladning ind imellem :-)
Batman: The Cranker!!! :-D
Gravatar

#8 LasseUk 14 år siden

Jeg synes egentlig ikke der skulle laves flere Batman film i denne serie. The Dark Knight er perfekt, og en efterfølger vil kun kunne skuffe.
"At last we meet for the first time, for the last time"
Gravatar

#9 filmz-ab 14 år siden

Vi har hørt disse tåbelige rygter før, netop om det emne her med Dent. Nolan har klart afvist dette, også Eckhart. Dent ER død. ALt andet ville sætte TDK i dårligt lys og skabe huller.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#10 filmz-Kadann 14 år siden

#8 -

Og så er der jo os der ikke synes at filmen er perfekt og gerne vil se mere. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

Skriv ny kommentar: