Den kommende actionfilm “Legion” har allerede været genstand for heftig hype og diskussion på nettet – ikke mindst i i Filmz’ forum, hvor ”Glæder mig som en lille hund!” og ”Paul Bettany ser ud til at sparke røv i den film” var nogle af kommentarerne, da filmens trailer blev lanceret i august.

Nu er det første, actionfyldte klip kommet online, hvor ærkeenglen Gabriel (Kevin Durand) slås mod ærkeenglen Michael (Paul Bettany). Klippet kan ses her, hvor man også kan finde et nyt tv-spot samt filmens tidligere udsendte trailer.

Filmen skildrer, hvad der sker, da Gud mister sin tro på menneskene og sender sine legioner af engle af sted for at udslette alle på Jorden.

Menneskehedens eneste håb hviler i en lille broget gruppe, der med en helt særlig nyfødt har forskanset sig ved et spisested ude i ørkenen, og som får hjælp af ærkeenglen Michael, der har en forkærlighed for automatvåben.

“Legion” står til at få dansk biografpremiere 19. maj.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 bjerh 12 år siden

Den film ser simpelthen så skidt ud.. :\
Gravatar

#2 Kaversmed 12 år siden

Haha ja, helt enig.

Undrer mig også en del over, at intstruktøren bag "Legion" også er i fuld sving med at lave "Priest" med selv samme Paul Bettany i hovedrollen.. Synes det virker en smule useriøst, men hvis de har fundet en formel der virker, så be my guest. Jeg ser bare ikke Paul Bettany som den helt store slayer.. =/
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#3 KayOzz 12 år siden

Af alle film der udkommer i 2010, så er det uden tvivl denne film jeg glæder mig mest til.. Sikkert som den eneste herinde, men lige siden jeg har set red band traileren på over 5 minutter, så har denne film være første prioritet af film der skal ses.. En skam vi bor i et land, som til tider virker lidt sløje mht at hente film til biffen.. Legion har jo allerede premiere i USA her til Januar..
Gravatar

#4 loki 12 år siden

Kæft hvor så det ringe ud... især der hvor han spinder rundt med vingerne som har gør hele tiden.
www.peakoil.dk
Gravatar

#5 Patriarch 12 år siden

Den ser rimeligt velproduceret ud. Jeg synes dog ikke så godt om når våben støder sammen og sidder fast som var de magneter.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#6 Jach 12 år siden

#3 og #5: Helt enig. Synes også den ser velproduceret ud og glæder mig også til den udkommer i Danmark.
Forstår ikke hvorfor folk sviner den til på den måde, jeg har set film der er ringere grafisk og i historie som har tjent mange penge verden over og blev lidt populære for deres inkompetence til at lave noget nyt med noget gammelt.

Min bedømmelse af den her film ud fra trailere:
+ Den tager noget der ikke er meget brugt og laver derved en utraditionel actionfilm med lidt af et kendt plot som skaber interesse.
+ Den ser ud til at have de penge der skal til for at få den til at fungere grafisk og prøver ikke at skabe interesse for filmen via kendte skuespillere og lign. (hvilket betyder de sikkert stoler på filmen bliver god (og nok også fordi instruktøren/manusforfatteren har været med til at lave flere succesfulde film gennem tiden)).

- Flere vil ikke se den fordi de ikke genkender hverken skuespillere eller instruktør.
- Der en chance for at skuespillerne ikke passer til deres rolle da man ikke har set flere af dem så tit.
- Trailerne viser muligvis det bedste fra filmen og resten er noget lort (som flere succesfulde såvel som u-succesfulde film har vist).
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#7 filmz-Assi 12 år siden

Glæder mig også til at se den, mest pga. et interessant plot, men også fordi jeg synes fint om Paul Bettany. Kevin Durand på den anden side har jeg ikke meget tilovers for, men han bliver vel rykket rundt i sidste ende, så det går :))
Gravatar

#8 Petrescu 12 år siden

Menneskehedens eneste håb hviler i en lille broget gruppe, der med en helt særlig nyfødt har forskanset sig ved et spisested ude i ørkenen, og som får hjælp af ærkeenglen Michael, der har en forkærlighed for automatvåben.
- jeg var egentligt hooked nok, med tanke på Gods secret army møder Paul Bettany, men den sidste del ødelagde det totalt. Engle er efter den mytiske fortælling nogle ret magtfulde væsner og alligevel skal en ærkeengel ty til et primitivt menneskevåben?
Gravatar

#9 Balrog-of-doom 12 år siden

Klippet ser ikke ud af noget specielt.. Men historien lyder møgfed..

#1,2+4 - Hvad med at vente til filmen kommer og så se den, og derefter give jeres mening til kende.. Det er muligt det klip der ikke virker som noget specielt, men tvivler næppe på det er det absolut fedeste i den film.. Jeg ser ihvertfald frem til den - dog uden forventninger - men jeg blir forhåbentlig overrasket..
"Why So serious??"
Gravatar

#10 Kaversmed 12 år siden

#9

Man må vel godt kommentere på en trailer, må man ikke?.. Jeg har jo ikke sagt at den endelige film ser skidt ud, kun at det jeg har set indtil videre så skidt ud.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...

Skriv ny kommentar: