De sjove folk bag Youtube-fænomenet Honest Trailers fejrer deres trailer nr. 100 med at grille en film, der ligger lige til det ærlige højreben: Husmorpornofilmen “Fifty Shades of Grey”.

Se også: Anmeldelsen af “Fifty Shades of Grey”

Alt bliver latterliggjort: de elendige replikker, den tarvelige fantasi, den kyske ikke-sex, den mærkeligt kontrollerende Christian Grey og de mange paralleller til “Twilight”-serien.

Se hele den ærlige trailer nedenfor.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Lawman 6 år siden

Sjovt, men forstår simpelthen ikke at disse videoer gang på gang skal præsenteres som nyheder. Folk kan vel godt selv finde ud af at gå på youtube?
Gravatar

#2 Zorgo12 6 år siden

Lawman (1) skrev:
Sjovt, men forstår simpelthen ikke at disse videoer gang på gang skal præsenteres som nyheder. Folk kan vel godt selv finde ud af at gå på youtube?


Det er desværre blevet lidt en trend at bruge facebook og sociale medier som kilde til nyheder.

Bare se hvor mange online-aviser der bringer nyheder om at en kendt på FB skrev et eller andet....de spørger ikke vedkommende selv, men har blot læst hvad denne skriver og GÆTTER på hvad det betyder.

Du kan også sammenligne det med alle de progammer på TV, eller rent faktisk også i avisen, der handler om "de skøreste" eller "sjoveste" youtubevideoer.

Vi kan selv se dem, så hvorfor skal vi have et program der finder videoer frem?
Gravatar

#3 zilphs 6 år siden

#1 hah je det minder mig om Dennis Quaid historien for lidt tid siden. Den breakede på Filmz med at han gik amok 4 dage EFTER det blev afsløret at det var en joke :D

Derud over sætter jeg pris på at traileren er bedre fortalt og enda mere sexet end filmen selv :P

Skriv ny kommentar: