Marco Effekten Ny Carl Mørck Afdeling Q / Filmz.dk

Afdeling Q-reboot bekræftet – ny skuespiller som Carl Mørck


Nordisk Film laver et ‘soft reboot’ af Afdeling Q-franchisen – Ulrich Thomsen erstatter Nikolaj Lie Kaas i hovedrollen.

Igennem fire film har Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares spillet hovedrollerne som Carl Mørck og Assad i filmatiseringerne af Jussi Adler-Olsens Afdeling Q-krimier.

Men efter “Journal 64” har Nordisk film overtaget franchisen fra Zentropa. Og det betyder nye skuespillere i de centrale roller.

“Festen”-stjernen Ulrich Thomsen bliver den nye Carl Mørck, imens rollen som Assad overtages af Zaki Youssef, der i år fik sit gennembrud i “Danmarks sønner”.

Det er efter direkte krav og ønske fra forfatter Jussi Adler-Olsen, at Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares nu skiftes ud – læs om det her.

Der bliver dog ikke tale om et totalt reboot, der begynder forfra med “Kvinden i buret” og frem. Næste film i rækken bliver således “Marco Effekten”.

Det bliver “Under sandet”-makkerparret Martin Zandvliet og Mikael Rieks, der henholdsvis skal instruere og producere de nye Afdeling Q-film for Nordisk Film.

“Marco Effekten” får premiere i oktober i 2020.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Miko86 1 år siden

tror det bliver en være omgang lort...skal da slet ikke spilde penge på en tur i biffen...det blir til viaplay eller netflix

Skriv ny kommentar: