Den biografaktuelle “Star Trek Beyond” slutter med et ”For Anton” efter credit-teksterne. Det blev Anton Yelchins sidste film som Chekov. Han døde for lidt over en måned siden – kun 27 år gammel. Og han bliver ikke erstattet.

Se også: Video: Rørende hyldest til Anton Yelchin

Det er “Star Trek”-producer J.J. Abrams, der har besluttet, at der ikke bliver en ny Chekov i fremtidige “Star Trek”-film:

”Jeg vil sige, at der er ingen, som kan erstatte ham. Der bliver ikke en re-casting. Det kan jeg ikke forestille mig, og jeg synes, at Anton fortjener bedre,” siger Abrams ifølge Variety.

Dermed ser det ud til, at der skal findes en ny chief engineer til USS Enterprise, da vi altså næppe får Chekov at se igen efter “Beyond”.

Anton Yelchin nåede at spille Pavel Chekov i tre film.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Star Trek fever 6 år siden

Ved godt at det er et følsomt emne, MEN Chekov er en bærene figur. Så det ville da være på sin plads at erstatte ham.

Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 Mr AC 6 år siden

Jeg vil mere påstå at Chekov VAR en bærende figur i det originale Star Trek univers, men dette er jo J.J.'s reboot, så i min optik er det helt i orden at erstatte Chekov-figuren med en anden, når man tager de tragiske omstændigheder i betragtning.

Forventer man starter Star Trek 4 med en scene hvor Chekov dør off-screen og alle er triste og savner ham, hvorefter de skal ud og finde en ny mand til jobbet.
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.
Gravatar

#3 Geekalot 6 år siden

Må nok ærlig indrømme jeg syntes ikke de skal erstatte ham. De køre alternativ timeline, så han skulle komme ud for et "uheld "imellem den film her og den næste, eller afskrive ham som man gjorde med Poul Walker, ville være fint med mig. Grunden til jeg helst ser ham afsat er, jeg ikke er er så sikker på jeg ville kunne tage det seriøst længere med en anden skuespiller i den samme rolle. Set for mange gange og holder simpelthen ikke. Tog mig også et stykke tid at vænne mig til man skiftede skuespiller i Iron-Man, med hensyn til Terrence Howard til Don Cheadle. Som #1 siger ja han er en af de bærrende roller, men "held i uheld" hvis man kan sige det, lyder uheldigt uanset hvad man lige skriver, så er Chekov altså en der godt kan spares væk. Bare der kommer en ordentlig forklaring på det og man gør det på en god måde.
Gravatar

#4 dk_picard 6 år siden

Chief engineer???
Det var han kun meget kort. Ellers har jeg sovet i timen.
Gravatar

#5 Yggdrasil 6 år siden

Oprindeligt var Chekov vel med, i den originale serie, for at vise at verden var nået et punkt i fremtiden hvor selv russerne og amerikanerne (serien foregik i 1960'erne efter Cuba-krisen), kunne forenes til fælles bedste, samt Walter Koenig skulle også tiltrække unge piger med sit Beatles-hår.
I den nye film vil jeg sige at figuren ikke har så stor betydning som før i tiden, Chekov vil sagtens kunne afskrives og evt. byttes med en anden ny figur.

Skriv ny kommentar: