Lovens lange arm vender højest sandsynligt ikke tilbage på det store lærred. For på trods af at fansene ønsker en fortsættelse til 2012’s ”Dredd”, er den planlagte fortsættelse så godt som kasseret.

Se også: Karl Urban: Fortsættelse til “Dredd” ikke helt død endnu.

Det fortæller filmens manuskriptforfatter Alex Garland til IGN Movies.

”‘Dredd 2’ er så godt som død. Jeg håber, at der er nogle andre, som får lyst til at lave den på et tidspunkt. Ikke for at være selvfed, så var vores film langt bedre end originalen,” siger han.

Fans af den første film har i lang tid ønsket en ny film, og de har sågar prøvet at igangsætte en underskriftindsamling for at få fortsættelsen på skinner.

Alex Garland, der også har lagt pen til blandt andet ”Sunshine”, ”28 dage senere” og “Never Let Me Go”, er glad for fansenes støtte, men slår fast, at hvis filmen havde været succesfuld nok, havde der ikke været brug for en underskriftsindsamling.

”Den første film var meget hård at få færdiggjort, af mange forskellige årsager, og belønningen skulle have været, at det hele ordnede sig til sidst. Sådan gik det bare desværre ikke,” fortæller han.

“Dredd” fik en god modtagelse af kritikerne, men formåede blot at tjene 35 millioner dollars ind på verdensplan med et budget på 50 millioner dollars.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.

Vis kommentarer (32)
Gravatar

#1 Star Trek fever 3 år siden

Øv

Selv om den nye ikke var lige så god som Stallones
Gravatar

#2 Mr AC 3 år siden

Øv

Især fordi den nye var meget bedre end Stallones
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.
Gravatar

#3 Daywalker 3 år siden

øøøøøv man...

Det kunne jo være, at populariten af den første film bagefter kunne have gjort en 2er til en succes
Don't worry... An Anti-fortress gun can not touch me, because I am not a fortress.
Gravatar

#4 lassep 3 år siden

Den var mange gange bedre end Stallone version, havde gerne set en 2er.
Gravatar

#5 Den fede 3 år siden

Og vi får 5+ Transformers-film. Verden er et uretfærdigt sted.
Gravatar

#6 Lard Hanson 3 år siden

Hm.. Jeg faldt i søvn de 2 gange, jeg prøvede at se den.
Men det kan da være, man skal prøve igen.
Gravatar

#7 David Munch 3 år siden

Booooh.
Gravatar

#8 Captain Marvel77 3 år siden

ja , skriver ogs¨øv :-(
Især fordi universet omkring filmen var så godt i Karl Urbans version, men håber en dag der er nogle der prøver at lave en film eller tv-serie over Dredd :-)
Gravatar

#9 Manthraxx 3 år siden

Den var awesome, og at der ikke kommer en 2'er er det værste der er sket siden Firefly. Arh okay det er måske lige groft nok, men alligevel
Gravatar

#10 eskithekid 3 år siden

Har glædet mig til den siden det blev annonceret, at 2'eren var en mulighed.. Det er så skæbnen, at det ikke skal alligevel, så må det være for det bedste. Medmindre.. :)
Dredd er bedre end originalen, hvis man kan kalde den gamle det, filmen skal selvfølgelig følge tegneseriens grundlag for at være original.
Nu må man bare gå over til tegneserierne. Havde bestilt de allerførste samlinger, det vil jeg ikke anbefale. Kan rigtig godt lide dem fra DC Comics.

Skriv ny kommentar: