Arnold Schwarzenegger er med i både “Predator” og “Terminator”. Intet andet binder de to universer sammen. Eller er der? Ny fan-teori leger overbevisende med tanken.

Se også: ”Deadpool”-forfattere vil ikke udelukke prequel-teori til “Life”

Foruden mindre spor i tegneserier og bøger så peger en teori nu på et stort spor i arkadespillet “Alien Vs. Predator” fra 1994, skriver Cracked.

I spillet findes en cyborg ved navn Dutch Schaefer, der kunne være bygget ud fra Dutch i “Predator”, som netop Arnold Schwarzenegger spillede.

Cyborgen i spillet har nemlig et serienummer, som lyder: ‘CDS-170A3’. Bogstaverne kan fortolkes som en forkortelse for Cyberdyne Systems, der er firmaet bag Skynet i “Terminator”-universet.

Men teorien slutter ikke her, da en anden Cyborg, nemlig Ash fra “Alien”, også har et serienummer. ‘Hyperdyne Systems 120-A/2’, hvilket kan forkortes til ‘HDS-120A2’.

Altså har de to cyborgs i hver deres film meget lignende serienumre, hvilket bakker en ældre teori op, der peger på, at Cyberdyne Systems i fremtiden skulle blive til Hyperdyne Systems.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 vclarke 6 år siden

Helt ærligt!
Gravatar

#2 Confused101 6 år siden

Det faktum de 3 franchises har mødt hinanden på kryds og tværs (og i øvrigt også Robocop), er nu også et form for hint...
Gravatar

#3 Dj Kold 6 år siden

Ash er fra Scotts "Alien". Bishop derimod, er fra James Camerons AlienS og er en model 341-B
Gravatar

#4 Morten Vejlgaard Just 6 år siden

#3 Tak, vi retter.
Gravatar

#5 Alex- 6 år siden

Mon ikke bare det er sjove Easter Eggs :) Det ville da vidst heller ikke helt passe ind i Aliens tidslinje hvis Skynet skulle have eksisteret, medmindre menneskene netop vinder tidligt over maskinerne, så Aliens kun tar udgangspunkt i Terminator 1 plottet.

Skriv ny kommentar: