De tre superheltinder er nødt til at samarbejde for at redde verdenen.

Natten til fredag havde Marvel Studios lavet en nedtælling på sociale medier til en ny trailer for “The Marvels”. Nu er den udgivet, og fans får nu et større indblik i de trusler, som Captain Marvel (Bree Larson), Monica Rambeau (Teyonah Parris) og Ms. Marvel (Iman Vellani) står over for.

Carol Danvers aka Captain Marvel har genvundet sin identitet fra de tyranniske Krees og hævnet sig på the Supreme Intelligence. Men efter en række uforudsete konsekvenser bliver truslen om et destabiliserende univers lagt på Carols skuldre. Da Carol sendes igennem et fremmed ormehul, som har forbindelse til en Kree revolutionær, bliver hendes kræfter viklet sammen med kræfter fra Jersey City super-fan, Kamala Khan aka Ms. Marvel, og Carols hidtil ukendte niece: S.A.B.E.R. astronaut Captain Monica Rambeau.

Nærmere bestemt oplever de tre heltinder det problem, at de alle sammen er i besiddelse af kræfter, men de kan ikke bruge dem uden at teleportere. Resultatet er kaotisk. Sammen skal denne usandsynlige trio arbejde sammen og lære at bruge deres styrker for at forsøge at redde universet. Udover heltinderne stifter vi endnu engang bekendtskab med Samuel L. Jacksons Nick Fury.

“The Marvels” får premiere den 9. november 2023.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: