“Too Old to Die Young” får ikke en Sæson 2 – årsagen er strategiskifte hos Amazon.

Amazon gør klar til den kommende streamingkrig imod Netflix, Disney+, HBO Max og Apple TV+.

Derfor har Amazon Prime valgt at skifte strategi fra et sats på unikke eller kunstneriske serier til mere kommercielle produktioner, der henvender sig til et globalt publikum.

Det koster Nicolas Winding Refn en fortsættelse af “Too Old to Die Young“, der bliver droppet efter Sæson 1, skriver IndieWire.

Samme skæbner overgår “The Romanoffs” og “Patriot”.

I stedet bliver det serier som den kommende “The Lord of the Rings”, som skal sikre Amazon overhånden i den kommende kamp om streaming-tronen.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Filmzisfakenews 4 år siden

Jeg har taget mig den ulejlighed at oprette en profil så jeg kan informere jer om at dette er decideret usandt! Too old to die Young er lavet som en 13 timer lang film, hvor plottet (modsat serier) bliver forløst, hovedpersonen dør og der i det hele taget på ingen måde er lagt op til en fortsættelse. Det er ikke skrevet på den måde. Og i interviews med Refn både før og efter release siger han at det er lavet som en film og at næste gang vil han lave en standard længde film. Ved at formidle som i gør tjener i altså penge på fake news og ændrer folks virkelighedsopfattelse med jeres tabloid lort. Det er ikke bare farligt for det givne individs rygte men for vores samfund som helhed. Hvis alle var ligesom jer troede folk måske at Danmark var blevet smidt ud af EU eller at USA var i krig med Nordkorea. I burde skamme jer og gøres jeres arbejde, altså journalistik, ordentligt.
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 4 år siden

#1 Jennifer Salke, the head of Amazon Studios, took the stage Saturday morning with co-heads of television Albert Cheng and Vernon Sanders and announced “Too Old To Die Young,” “The Romanoffs,” and “Patriot” would not be moving forward at the studio.

Serier som 'True Detective' og 'Fargo' har fortsat efter Sæson 1, selv om der var tale om lukkede fortællinger. Antologi-serier under samme titel er en almindelig ting. Amazon har haft behov for at sige, at de ikke fortsætter med 'Too Old To Die Young'.

Om Refn så overhovedet var/er interesseret i en Sæson 2, er en anden historie.
Gravatar

#3 Geekalot 4 år siden

Så du droppede Kim Pedersen?
Gravatar

#4 Mejse 4 år siden

#1 du kan godt selv se det bare virker som et surt opstød og ikke noget man skal tage seriøst ik ? for det første kalder du noget usandt, og henviser til ukilde givet udtalelser og interviews, for det andet så smider du om dig med ret store spoilers, for det tredje er det meget muligt han har lavet det som en 13 timers film, men det er ikke udgivet som en 13 timers film, det er udgivet som en serie, for det fjerde er dine spoilers jo altså ikke ensbetydende med at man ikke kunne lave en sæson 2 hvis man ønskede....så alt i alt ved jeg ikke om du har ret eller ej, og den måde du fremlægger det på gør mig også fuldstændig ligeglad, for det er bare ikke seriøst :)

Skriv ny kommentar: