Et “Tomb Raider”-univers er under opsejling hos Amazon, der allerede har flere forskellige projekter undervejs.

De populære action-adventure-videospil med den legendariske arkæolog Lara Croft i centrum har allerede i tre omgange forsøgt sig på det store lærred. De første to var med Angelina Jolie i hovedrollen, mens Alicia Vikander i 2018 tog rollen på sine skuldre i filmfranchisens første reboot.

Nu vender vi endnu engang tilbage til det eventyrfyldte univers. Amazon har nemlig slået sig sammen med filmselskabet dj2 Entertainment om rettighederne til “Tomb Raider”-franchisen, rapporterer The Hollywood Reporter.

Der er planer om at skabe et sammenhængende univers, som foruden et videospil, der blev annonceret i december, også vil inkludere en film og en tv-serie, der begge er under udvikling.

Hvor vi endnu ikke ved noget om filmen, har THR også kunnet afsløre, at Amazon allerede har allieret sig med “Fleabag”-forfatter Phoebe Waller-Bridge om at skrive den kommende serie som en del af hendes aftale med streaminggiganten.

Selvom hun også har udmærket sig som skuespiller og inden længe skal spille med i en anden adventure-film i form af James Mangolds “Indiana Jones and the Dial of Destiny”, har hun ikke påtaget sig rollen som Croft. Hun er heller ikke involveret i hverken filmen eller spillet.

Du kan se den første trailer til “Indiana Jones and the Dial of Destiny lige her.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 thomas040 8 måneder siden

Kan vi få Alicia Vikander tilbage som Lara? Hun var virkelig god i rollen.
Failure is a zero out.
Gravatar

#2 Star Trek fever 8 måneder siden

Phoebe Waller-Bridge?

Det bliver et gigantisk nej tak.
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"

Skriv ny kommentar: