“The House That Jack Built” trues med amerikanske sanktioner efter ucensureret premiere. 

Der er i dag dansk premiere på Lars von Triers “The House That Jack Built”. Og det danske biograf-publikum bliver mødt med det ucensurerede Director’s Cut – læs om det her.

Sådan er det dog ikke i USA. Her går den brede biograf-premiere til en mildere udgave med R-rating, imens en række event-visninger gør plads til den ‘danske udgave’. Det får nu konsekvenser.

Den amerikanske Lars von Trier-distributør, IFC Films, har nemlig ikke indhentet den korrekte tilladelse til at vise en ucensureret udgave af “The House That Jack Built”.

Derfor truer censur-myndigheden MPAA nu IFC Films med sanktioner.

De to forskellige udgaver vises nemlig så tæt på hinanden, at det ifølge MPAA kræver en tilladelse, skriver The Hollywood Reporter.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Justin 1 år siden

Hvorfor ?

Jeg kunne forstå de blev sure, hvis IFC talte usandt om deres rating

De kunne også lave en E-rating for European-Movies ;)
hvor der både er undertekster og bare brystvorter
Gravatar

#2 Johnny42 1 år siden

Nu har jeg lige set filmen og jeg er da interesseret i at høre hvilke scener, der er for voldsomme til de sarte amerikanere. Personligt synes jeg ikke der var noget der var specielt brutalt eller voldsomt i filmen, eller noget der er værre end det man ser i mange andre film.
Gravatar

#3 Mejse 1 år siden

#2 det er jo nok hele børnetingen, og i stedet for at kalde amerikanere sarte er det nok nærmere dig og mig og andre der er afstumpede og defekte, for ja jeg var heller ikke specielt påvirket af det, men bogstavelig talt 1/3 af salen gik efter den scene da jeg så den, så det er i hvert fald ikke kun amerikanerne, vil så også sige rating jo altså ikke kun handler om at børn ikke skal se noget man har bestemt de ikke må se, handler også om at folk ved hvad de går ind til, og det her er tydeligvis noget som vil overskride en meget klar grænse for rigtig mange, så synes det er en helt fair rating.

og som det er påpeget i en anden tråd, er der bare en uskreven regel om at man ikke går så visuelt detaljeret ind i det når det er børn, det her er nok grunden :) og det er lige netop ikke noget man ser i andre film (det er sikkert set i andre men det er ikke normalt) og det tilføjer en enorm ekstra brutalitet og voldsomhed for rigtig mange, så nej for dig er det bare sarte amerikanere, for rigtig mange i verden er det dig der er død indeni (og mig det skal ikke ses som et angreb)

Skriv ny kommentar: