Peter Aalbæk Jensen deler kulturministerens opfordring til Lars von Trier.

Kulturminister Mette Bock delte forleden en ønskedrøm for Lars von Triers næste film. Den bør være glad og håbefuld, mener Bock – læs om det her.

Den drøm deler Lars von Triers mangeårige samarbejdspartner og executive producer på “The House That Jack Built”, Peter Aalbæk, tilsyneladende:

”Jeg er fuldstændig enig i kulturministerens synspunkt. Nu har vi i ‘The House That Jack Built’ fået slået alt og alle ihjel og skåret dem i små stykker, så det kunne være forfriskende,” siger Aalbæk ifølge Berlingske.

Mette Bocks udtalelse har mødt stor kritik for at bryde med armslængdeprincippet, der sikrer afstand imellem stat og kunstnere.

“The House That Jack Built” får premiere d. 29. november.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Justin 1 år siden

De kunne lave en efterfølger, der jo så populært
The Happy Home of Jack
Gravatar

#2 Johnny42 1 år siden

Hvorfor lave noget som 1000 vis af andre laver?
Gravatar

#3 Mejse 1 år siden

#2 tusindvis af andre laver jo også ikke glade film, er det ikke mere hans visuelle stil og måde at fortælle på der er speciel, end hans egentlige historier ? det kunne vel godt overføres til en positiv fortælling ? selvom jeg ikke ved om det er noget han evner, og det er som sådan heller ikke noget jeg er interesseret i....meeeen stadig
Gravatar

#4 Nagash 1 år siden

Men det svarer lidt til, at bede Tarantino om at lave happy film. Det er jo heller ikke hans stil. En instruktør skal da lave de film han ønsker. Det er der han virker bedst.

Skriv ny kommentar: