Lars von Trier nægter at behage sit publikum – men det burde han, mener kulturminister Mette Bock.

Han har legendarisk udtalt, at ’en film bør være som en sten i skoen'. Sådan har det været med film som “Dogville”, “Antichrist” og “Nymphomaniac” fra Lars von Trier.

Men den danske instruktør bør i stedet behage publikum med en håbefuld og glad film, skriver kulturminister Mette Bock på Twitter.

Det kommer næppe til at ske med ugens premiere på seriemorderfilmen “The House That Jack Built”.

Ved sidste uges pressevisning af netop “The House That Jack Built” udvandrede to personer efter en scene, hvor to børn brutalt myrdes – læs om det her.

“The House That Jack Built” får premiere d. 29. november.


Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Nagash 1 år siden

Hvorfor blander hun sig overhovedet i, hvordan en instruktørs film bør være?
Vi har alle set, at når en instruktør presses ud i at lave noget, som faktisk slet ikke er ham/hende, så bliver det som regel noget bras.
Gravatar

#2 Justin 1 år siden

Med alle de penge som de har flyttet fra Licenskassen til Skattekassen, så burde der være penge nok til af Mette selv kan lave sin film
Gravatar

#3 Mejse 1 år siden

#1 det gør hun jo heller ikke, hun siger hvad hun godt kunne tænke sig, ligesom vi alle gør herinde når det kommer til film, hun bliver bare en nyhed fordi hun er kulturminister, men det er jo bare en privat mening, ikke noget der har med indblanding at gøre.

men ja tror da bestemt hun har ret i det ville være en udfordring for ham :P men tvivler på resultatet ville være ønskværdigt :P

#2 nu er det jo ikke film hun ønsker at lave, hun har bare et ønske om at se en Von Trier film med et andet fokus....det er vel fair nok ? om man er enig eller ej er noget andet.
Gravatar

#4 Bachone 1 år siden

Jeg synes det er fint der er nogen der laver nogle lidt alternative film, det kan jo ende ud i noget godt.

Alle film behøves ikke ende lykkeligt
Gravatar

#5 Jesper_w 1 år siden

Når man er kultur minister så vil alle en udtalelser bliver tolket ud fra minister posten. Når man har den indflydelse som Mette Bock har, så børn hun overveje om hun altid skal ydre sig. Hvis det var en privat holdning hvorfor så ikke holde det privat. Twitter er ikke just privat.

Hvorfor skal alle film være sukkersøde og ende godt. Jeg synes det er fedt man provokere og udfordre film konceptet og hvordan film skal være.
Gravatar

#6 Mejse 1 år siden

#5 tja nu har hendes minister post eller indflydelse jo intet med hvad von trier laver af film at gøre, og at alt bliver tolket ud fra at hun er det, er jo folks problem ikke hendes, men er enig i at twitter er farligt når man er en offentlig person, og man burde nok overveje det en ekstra gang, og er helt enig i at alle film ikke behøver ende godt, men det ville da også være meget sjovt at se en anden slags film fra ham, bare for eksperimentets skyld :D
Gravatar

#7 Nagash 1 år siden

Nu er sagen jo sådan, at hun sidder på den kasse, der giver penge ud til de film der laves i Danmark, så hun er jo ret inhabil. Derfor bør hun slet ikke udtale sig.
Gravatar

#8 Mejse 1 år siden

#7 er ret sikker på hun ikke sidder og faktisk har noget med den kasse at gøre personligt, ud over måske størrelsen....og der er jo intet med inhabil for der er ingen dom eller beslutning der skal tages, det er bare et ønske....om hun burde udtale sig ved jeg ikke....meeeeen dit argument er lidt hullet.
Gravatar

#9 Therainlover 1 år siden

Lars film er som Larses film skal være punktum.

Skriv ny kommentar: