Warner Bros. har erhvervet sig filmrettighederne til den populære manga-serie “Death Note” og har hyret Charley og Vlas Parlapanides til at skrive den amerikanske live-action-fortolkning af sagaen om de farlige dødsnotater.

Historien følger en ung studerende, som ved et tilfælde får fat i en overnaturlig notesbog, den såkaldte ‘death note’, der giver ham magten til at dræbe en given person blot ved at skrive vedkommendes navn på en side, mens man retter sine tanker mod personen.

Den 13 bind lange manga-serie, der også er blevet omsat til en anime-serie, er blevet en bestseller i Japan, og filmudgaven vil blive lavet over de tre første bøger, skrevet af Tsugumi Ohba og illustreret af Takeshi Obata.

“Death Note” er allerede blevet lavet som tre japanske spillefilm af filmselskabets japanske filial, Warner Bros. Pictures Japan.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Sverkel 15 år siden

YES!! Har ventet længe på dette :D

Hmm... Filmudgaven vil blive lavet over de tre første bøger...? Hvad så med resten af serien?
Gravatar

#2 erikjust 15 år siden

Jeg er skeptisk må jeg nok sige efter den bragene fiasko der hedder Dragon Ball evolution tvivler jeg på at Amerikanerne kan gøre det ordentligt.
Gravatar

#3 Sverkel 15 år siden

#2...

Jeg har endnu ikke set Dragonball Evolution, men jeg tror det vil blive noget lidt andet med en film som Death Note.

I Dragonball råber de en del og skyder ting efter hinanden og er meget stærke, det kan være og er helt sikkert meget svært at få sådan en serie bragt til Live Action.

Men Death Note har jo ikke noget overnaturligt på den måde... Self. er der dødsguderne som de skal lave i 3D osv, men selve historien er jo ikke så meget anderledes end f.eks Spider-Man osv :)

Gravatar

#4 Kruse 15 år siden

Death Note er virkelig en genial anime, så jeg skal da helt sikkert holde øje med dette projekt! Der er stor potentiale i historien, som sagtens vil kunne omsættes godt til film. Dog tror jeg at de vil få svært ved at få omsat hovedpersonerne. Jeg tror at det bliver svært at omsætte L godt på film, hvor man fanger hans, skal vi kalde det noget "specielle" personlighed :)

Men jeg håber at det går godt, og at det bliver en seriøs filmatisering, for så er jeg da helt sikkert frisk!
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#5 mar16 15 år siden

jeg er enig med #3. har selv læst de første mange kapitler og håber også på et godt resultat. har også set den første af de japanske filmatiseringer, og kunne ikke rigtig lide den, mest af alt hovedpersonen er direkte kold og ondskabsfuld, hvilket er lidt af en overdrivelse af hans karakter.

den er langt bedre film-materiale istedet for ting som dragonball, pokemon, one piece, naruto og bleach
Gravatar

#6 apocalypse_koa 15 år siden

Der er allerede blevet lavet live-movies af death-note i 2006 i Japan.
Den består af 2 dele og ja dødsguderne er lavet i 3D

Kilde: http://en.wikipedia.org/wiki/Death_Note_(film)
Gravatar

#7 Takeshi_K 15 år siden

Nej, nej, nej! De bliver da bare ved! Vidste godt nok det her i forvejen, men håbede de opgav det... og som de andre siger så har det jo lige været bevist at en amerikansk adaption af japansk materiale ikke kan lade sig gøre, og jeg tror sku det er ligemeget med at der ikke er store flotte effekter i Death Note, amerikanerne skal nok finde en måde at fucke det op. + Akira og Ghost In The Shell....

Mht. de film der allerede er blevet lavet, ja, jeg synes nu ikke at de var så dårlige, men det kan være man skulle se dem igen på et tidspunkt.
"But it's not who you are underneath, it's what you *do* that defines you." (Rachel Dawes from Batman Begins)
Gravatar

#8 mar16 15 år siden

#7
problemet med dragonball var at universet er helt umuligt at forstå når man oversætter det til en amerikansk hollywood-producer. "hvaba? goBu er en lille dreng med abe-hale? stryg det! lav ham om til en teenager der går i gymnasiet og bliver mobbet. så er alle de små highschoolmuscal/hannahmontana-svin tilfredse, men om han skal synge, det må jeg vende tilbage til.. men han skal hvertfald ligne ham fra twilight!
hvad?? universet er en blanding af dinosaurer, fremtids-biler og diverse japanske mytologier? fuuuuuuck, det lyder kedligt og alt for DYRT! erstat det med den rigtige verden, for hvem giver alligevel for det pjat?.
ej, nu stopper det her pis.. en gammel pervers skaldet mand med solbriller som or på en lille ø!?!?! og jeg som troede en flyvende, blå kat og en talende transformerende gris var mærkeligt. det har vi da slet ikke råd til.. skaf en eller anden japser og giv ham da i det mindste en hawaii-skjorte så man ikke bliver helt forvirret."
Gravatar

#9 Sverkel 15 år siden

#8...

Got a point? :D
Gravatar

#10 mini_jette 15 år siden

Jeg har lidt svært ved at se hvorfor? Japanerne har allerede lavet udemærket liveaction film over det her...det er jo ikke ligefrem første gang amerikanerne "låner" fra japanerne, men hvornår har de nogensinde gjort det bedre?

Personligt er jeg glad for serien og de film der allerede er lavet, så jeg tror jeg vil skåne mig selv denne her oplevelse, med mindre jeg, mod al foventning, skulle gå hen og høre at det her super fedt når filmen kommer...
Don't take life too seriously. You'll never get out alive.

Skriv ny kommentar: